請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: Fai15

小心呀 [複製鏈接]

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

Professor 發表於 2014-4-2 11:42
哦, 呢單野我都有睇~

我想睇下佢點扮新魚友嘛~ XDDDD

再黎

http://seafishzone.com/forum.php?mod=viewthread&tid=37882&extra=page%3D1
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

咁姐係邊個...
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老

ybkwok 發表於 2014-4-2 11:50
再黎

http://seafishzone.com/forum.php?mod=viewthread&tid=37882&extra=page%3D1

不過樣都唔同埋喎!

唔係為少少錢, 攪埋化妝下話~  

係就抵佢賺啦~!  XDDDD

超級版主

海水領域無上權威終極創辦人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

都係唔知邊個噃

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

條友搵人幫佢賣野同收野以為無人知傻仔
我真係傻架

管理員

我係新手

kenny219120
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

係其它二手區有用舊名同新名相同貨物,好容易揾到佢,你係番呢邊相比下就知

管理員

海水領域灌水之王

佢自己傻當係人都傻
我真係傻架

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

Fai15 發表於 2014-4-2 16:28
係其它二手區有用舊名同新名相同貨物,好容易揾到佢,你係番呢邊相比下就知

佢每個網都有幾個A/C,自問自答,
自己推自己!有人插佢,就自己幫自己!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

尊貴商戶

低調老海鮮

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-4-2 16:25
kenny219120

KENNYXXXXXXX  佢PM過我要送贈 54" 缸.

90452338 WhatsApp

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老

ybkwok 發表於 2014-4-2 16:33
佢每個網都有幾個A/C,自問自答,
自己推自己!有人插佢,就自己幫自己!

啊, 角色扮演, RPG!

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

Professor 發表於 2014-4-2 17:08
啊, 角色扮演, RPG!

精神,人格分裂!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

海水領域灌水之王

南海洋 發表於 2014-4-2 16:55
KENNYXXXXXXX  佢PM過我要送贈 54" 缸.

大小通殺
我真係傻架

管理員

海水領域灌水之王

ybkwok 發表於 2014-4-2 18:11
精神,人格分裂!

實習蕃薯
我真係傻架

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

傻傻地單眼仔 發表於 2014-4-2 18:21
實習蕃薯

我唔使實習啦!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

慾望無限…但資源$勁有限! T_T

最佳新人 活躍會員

ybkwok 發表於 2014-4-2 18:11
精神,人格分裂!

你都做咗實習版主
我是買魚狂…也是死魚皇

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

HTM 發表於 2014-4-2 18:36
你都做咗實習版主

有大跟大,跟住榮少學野!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

我係新手

ybkwok 發表於 2014-4-2 19:44
有大跟大,跟住榮少學野!

死士行先
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-4-2 20:04
死士行先

冇錯,榮少行最頭
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500