海水領域 SeaFishZone

查看: 11353|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

小心呀 [複製鏈接]

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

樓主
kenny219120 發表於 2014-3-31 23:51
佢好似冇賣野亦都冇騷擾人!為何不比條生路人行?

我覺得,如果等佢伌左人,之後才追究,就太遲了!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

沙發
Professor 發表於 2014-4-1 15:35
俾條LINK 來八下好喎!

俾你八卦下
http://seafishzone.com/forum.php?mod=viewthread&tid=36493&extra=page%3D33

Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

板凳
Professor 發表於 2014-4-2 11:42
哦, 呢單野我都有睇~

我想睇下佢點扮新魚友嘛~ XDDDD

再黎

http://seafishzone.com/forum.php?mod=viewthread&tid=37882&extra=page%3D1
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

地板
Fai15 發表於 2014-4-2 16:28
係其它二手區有用舊名同新名相同貨物,好容易揾到佢,你係番呢邊相比下就知

佢每個網都有幾個A/C,自問自答,
自己推自己!有人插佢,就自己幫自己!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

Professor 發表於 2014-4-2 17:08
啊, 角色扮演, RPG!

精神,人格分裂!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

傻傻地單眼仔 發表於 2014-4-2 18:21
實習蕃薯

我唔使實習啦!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

HTM 發表於 2014-4-2 18:36
你都做咗實習版主

有大跟大,跟住榮少學野!
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-4-2 20:04
死士行先

冇錯,榮少行最頭
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

calvinfff 發表於 2014-4-2 21:49
佢喺鬧市網 人格分裂中……應該冇得醫

係呀,睇佢寫D野,好睇過TV彪果D劇集呀
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

我係wingk960 發表於 2014-4-2 22:59
唔好講我事非

Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

傻傻地單眼仔 發表於 2014-4-3 11:16
我測過唔同ip可能借人戶口,放既野同佢係隔離網完全一樣連相都相同

其實唔同ip唔難,好似我咁,屋企寬頻一個,
每個電話唔同台又有兩個,大陸手機又有一個,
仲有其他免費wifi ,有幾難呢?
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500