海水領域 SeaFishZone

查看: 15322|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

大家既老婆/媽媽會唔會反對你地養魚?? [複製鏈接]

最佳新人

樓主
唔會...我同佢講, 一係玩魚, 一係玩女人, 是但一樣
72''x18''x26'' FOT缸
夢想終於成真

最佳新人

沙發
fung5900 發表於 2012-5-2 02:30
無反對.只要將條魚真實價錢減小小同佢講就過關

同佢睇魚時就睇集中營嗰啲, 十蚊廿蚊, 自己去時就...
夢想終於成真

最佳新人

板凳
Lewis_Lo 發表於 2012-5-2 16:25
講呢句要好小心, 因為佢可能咁答你:-

" 嗱, 老公, 寄言你咁講, 好啦, 我係女人, 以後我日頭就係 ...

又啱
夢想終於成真

最佳新人

地板
ninoxmarco 發表於 2012-5-2 15:19
呢招掂喎,但一旦比佢見到法仙,灰仙,金丁,黑丁,深水蝶既價錢就…………哈哈哈哈

首先同佢去新日旺, 望下地下嗰啲大大條嘅蝶呀, 吊呀, 仙呀...同佢講咁大條都係一兩舊...等佢入哂腦, 又或者講咸水魚越鮮艷越貴, 好似火燄仙, 咪成舊幾水, 啲灰仙法仙, 灰灰沉沉, 好平咋
夢想終於成真