海水領域 SeaFishZone

樓主: 至愛仙魚
打印 上一主題 下一主題

哈哈 估魚時間 [複製鏈接]

至愛仙魚 發表於 2014-5-10 09:44
估中左, 大家睇下個靚仔樣啦 四條中呢條最艷最有態

靚色    正呀

最佳新人 活躍會員 論壇元老

boar36 發表於 2014-5-10 09:34
唔難估呀,見到前額橙色同背鰭尾有大粒墨,重唔喺你,哈哈

你睇得咁清嘅我淨係見到背其淺色頭果邊有d黄色咋

論壇元老

~㊣得叔㊣~

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

至愛仙魚 發表於 2014-5-10 09:49

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

你果邊賣幾$?
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

果然好色
又話估中有奬

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

做咩唔係帝
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

ko1008 發表於 2014-5-10 09:50
你睇得咁清嘅我淨係見到背其淺色頭果邊有d黄色咋

電腦既解像度丫嘛
我唔識養魚,油奇係碟魚,宜家第一條,希望生生性性唔好瓜最新報告,食住瘦,可能個頭近矣

ybkwok 發表於 2014-5-10 10:00
你果邊賣幾$?

8吋長,為到港紙1500, 咁香港要幾多

我唔識養魚,油奇係碟魚,宜家第一條,希望生生性性唔好瓜最新報告,食住瘦,可能個頭近矣

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

至愛仙魚 發表於 2014-5-10 10:11
8吋長,為到港紙1500, 咁香港要幾多

咁高質素,香港都差不多
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

ko1008 發表於 2014-5-10 10:01
果然好色
又話估中有奬

係個代度對緊水仲好驚青, 入左主缸D橙同藍先吱出黎, 巧靚
完本估中送左比你, 你搭飛機來羅啦 如果你捨得飛機票既話

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

o巴馬!e邊 8” 起碼要賣 hk $2700,風葉國都算賣得平

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

至愛仙魚 發表於 2014-5-10 10:21
係個代度對緊水仲好驚青, 入左主缸D橙同藍先吱出黎, 巧靚
完本估中送左比你, 你搭飛機來羅啦  ...

放落海,俾個Google map 佢,佢識自己游過黎啦
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

ybkwok 發表於 2014-5-10 10:13
咁高質素,香港都差不多

香港D野越黎越貴, 我呢便7,8年前買都係差唔多, 冇起价不滯

ice28720 發表於 2014-5-10 10:25
o巴馬!e邊 8” 起碼要賣 hk $2700,風葉國都算賣得平

香港舖租貴, 同等呎數,一間呢便可以租到8間

ybkwok 發表於 2014-5-10 10:28
放落海,俾個Google map 佢,佢識自己游過黎啦

就算識路游過去, 都冇人識去邊個碼頭接佢啦

至愛仙魚 發表於 2014-5-10 10:40
就算識路游過去, 都冇人識去邊個碼頭接佢啦

幫佢set青衣碼頭,我去接佢得架喇

我係wingk960 發表於 2014-5-10 10:03
做咩唔係帝

查實我中意帝多D, 帝中意在缸中游來游去, 男面通常愛躲石中, 不過見佢禁有態, 就殺佢啦

ko1008 發表於 2014-5-10 10:47
幫佢set青衣碼頭,我去接佢得架喇

飛機要14小時, 你估條魚既體力要幾多年至游到青衣碼頭丫拿

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

至愛仙魚 發表於 2014-5-10 10:47
查實我中意帝多D, 帝中意在缸中游來游去, 男面通常愛躲石中, 不過見佢禁有態, 就殺佢啦

男面不嬲都鬼鼠.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

我係wingk960 發表於 2014-5-10 11:28
男面不嬲都鬼鼠.

呢條算過得去, 入左缸間中識游出黎同D魚打招呼 不過警覺性很高, 偷偷裝下就即閃石中