海水領域 SeaFishZone

查看: 3554|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

MP60點樣設置 [複製鏈接]

樓主
請教各位C兄,只是要啲水蕩來蕩去,MP60要設置乜嘢模式。佢有綠、藍、粉紅和黄色選擇,都唔知點搞。

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

沙發
主要以四個制作設定 / 控制 – Mode, Set , Option / Pwr 按鍵 及 旋轉盤 :
- Mode & Set 可單獨或結合使用作設定
- Option / Pwr 可用作開關Vortech而不影嚮內存記
- 旋轉盤則用於調速用。

今次轉mode 方法與WWD時有所不同, 改變後分為5種造流模式,分到以5種不同顏色燈表示, 按 Mode 制作轉換 :

綠色 – 定速模式
紫色 – EcoSmart 模式( 新增 ), 當中再分為TSM & NTM, 用Set 制作切換
黃色 – 自動變速模式, 當中再分為Reef Crest & Lagoon, 用Set 制作切換
籃色 – 短波造浪模式
粉紅色 – 長波造浪模式
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

板凳
我係wingk960 發表於 2014-5-22 23:37
主要以四個制作設定 / 控制 – Mode, Set , Option / Pwr 按鍵 及 旋轉盤 :
- Mode & Set 可單獨或結合 ...

哇!厉害,好清楚,原來咁多嘢搞,今次有排玩。唔該晒大佬

地板
Anter 發表於 2014-5-22 23:50
哇!厉害,好清楚,原來咁多嘢搞,今次有排玩。唔該晒大佬

有位C兄俾我架.你有冇E MAIL.我成份E俾你喇.係WORD黎架.重有好多野SET架.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

我係wingk960 發表於 2014-5-22 23:53
有位C兄俾我架.你有冇E MAIL.我成份E俾你喇.係WORD黎架.重有好多野SET架.

去收信喇.

Anter 發表於 2014-5-23 00:03
唔該晒,感激

自己剷走返個EMAIL去喇.EMAIL唔好太多人睇到好D.

收到!

論壇元老

你比個email我,我有中文說明書
FOT 230L水滴漏,15日內換水1次後加海水素,有UV,每日1餐,假期2餐,每星期浸氨基酸,現有藍吊,黃吊,雞心,黑雪印,畢卡索,西澳藍面,西澳洲仙,法仙,天皇仙,軍佬,金刀,聖帝,加洲寶石,湯臣,東非紫月,西澳斑點木盒

Wilsonlsl 發表於 2014-5-23 09:14

謝謝了!Wing版主昨天已經sent佐比我。真系唔該晒呢位C兄!!!

Wilsonlsl 發表於 2014-5-23 09:14

Wilsonlsl C兄.我幫你俾左佢嘞.唔該你呀.

論壇元老

FOT 230L水滴漏,15日內換水1次後加海水素,有UV,每日1餐,假期2餐,每星期浸氨基酸,現有藍吊,黃吊,雞心,黑雪印,畢卡索,西澳藍面,西澳洲仙,法仙,天皇仙,軍佬,金刀,聖帝,加洲寶石,湯臣,東非紫月,西澳斑點木盒

真心郁郁FOT都買個黎玩
西星班, 老虎班, 火點, 黃腳立, 深水泥孟.