海水領域 SeaFishZone

查看: 5062|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

全新紅米 [複製鏈接]

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

樓主
全新紅米手機,未開封,$1000不議價,
元朗交收,快者優先,有意請pm,議價不回!

多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

沙發
機身咩野色架
我真係傻架

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

板凳
我未用過呀,開都未開,好似係黑色
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

地板
ybkwok 發表於 2014-5-25 00:13
我未用過呀,開都未開,好似係黑色

做乜買左唔要呀?
我真係傻架

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

傻傻地單眼仔 發表於 2014-5-25 07:13
做乜買左唔要呀?

手機續約,俾$999,簽1年,分12個月回贈番俾我,
而我已經有兩部iPhone用緊
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

版主……用緊Pccx.呀!

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

pca 發表於 2014-5-25 09:00
版主……用緊Pccx.呀!

係呀,呢個plan最短,因為等緊iPhone 6
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

海水領域灌水之王

ybkwok 發表於 2014-5-25 08:53
手機續約,俾$999,簽1年,分12個月回贈番俾我,
而我已經有兩部iPhone用緊

咁我1000蚊又分12期比你
我真係傻架

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

傻傻地單眼仔 發表於 2014-5-25 09:46
咁我1000蚊又分12期比你

咁我將部機分12份俾你
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

ybkwok 發表於 2014-5-25 09:05
係呀,呢個plan最短,因為等緊iPhone 6

我都系呀!無限要收三舊幾月費

管理員

我係新手

ybkwok 發表於 2014-5-25 10:00
咁我將部機分12份俾你

ok架十二個月砌埋用得到無所爲用唔到你就知
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

管理員

海水領域灌水之王

ybkwok 發表於 2014-5-25 10:00
咁我將部機分12份俾你

分左12份就通知我
我真係傻架

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

Sold thx
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

點解我用數記十幾年,
1d優惠都冇.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

我係wingk960 發表於 2014-5-28 15:08
點解我用數記十幾年,
1d優惠都冇.

你仲未係VlP囉
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

ybkwok 發表於 2014-5-28 15:13
你仲未係VlP囉

好過份,就黎到期.我轉第間.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

我係wingk960 發表於 2014-5-28 15:22
好過份,就黎到期.我轉第間.

支持轉台