請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: Gamakatsu

Whatsapp睇相問題及建議 (交易廣場)     [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

Gamakatsu 發表於 2014-5-26 20:55
你都未比人打, 我為大家著想, 怕咩
一係你磅住我囉, 實無人埋身.......

我現在好少出魚街

怕比人打

chihim 發表於 2014-5-26 00:41
網上不嬲都系公開穩水魚既平台。

必須放相原來甘難ga

You are right

論壇元老

~㊣得叔㊣~

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

我係wingk960 發表於 2014-5-26 15:10
我不嬲都好支持有相.
因為我好八掛

x 2 支持

論壇元老

我係wingk960 發表於 2014-5-25 23:41
難做.難做.唔係個個C兄都肯同放相.但如果要放相先放得.
我諗好多C兄都執小好多野.
要靠D C兄自律同醒目了 ...

唔肯咪叫佢唔好響到賣,就係咁簡單

版主

馬記廁所友

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

唔肯咪叫佢唔好響到賣,就係咁簡單x2
珊美,火炎仙,虎紋仙,虎皮仙,公子小丑,金錢麒麟,藍吊,黃三角吊,藍吊,金背狐,粉公,橙尾魔