請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: 我係wingk960

兩粒鼻屎落水了 [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

yshyan 發表於 2014-6-21 15:57
想請教條虎紋仙點養會靚d啊?我果條個身越養越深色,條尾藍色果度又越黎越淡色....點算

其實我冇咩特別方法.可能我養得唔係太耐.重有d色掛.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

我係wingk960 發表於 2014-6-21 16:01
其實我冇咩特別方法.可能我養得唔係太耐.重有d色掛.

想問吓虎紋仙似唔似檸批咁就算開口都會突然抽筋死忙

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

Anter 發表於 2014-6-21 20:05
想問吓虎紋仙似唔似檸批咁就算開口都會突然抽筋死忙

虎紋我試過。突然收口。之後死。
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

我係wingk960 發表於 2014-6-21 20:23
虎紋我試過。突然收口。之後死。

Thx!今日用咗一條紅衫魚捉咗一條,見佢厚身又不停望我咁就捉咗返屋企