請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: cheuk

有冇人知道奧的尚(林先生)去咗邊 (可以點樣做) [複製鏈接]

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

hihihi1818118 發表於 2014-6-23 20:15
是 所以插頭一定不可以濕到水

再忙都要有回應架,良好商譽,係非常重要!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

一分錢一分貨.風扇出左名易壞.如果因為好似樓主咁跳埋製清缸真係因小失大

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

用料差光衰快,風扇易死散熱九流,拆開入面嚇死人,吊起支燈燈殼會裂開,用過一次維修服務極差。

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

風扇壞就預左.你就算買ZALMAN CM TT.係咸水度.都會死.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

林生叫佢返屋企哪,學人做生意,做生意你估一次過咩

好在之前無幫佢買

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

嘩.重未抽完呀.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

咁既價值有咁既質數led燈,基本上可以接受,奈何得一個人一腳踢,忙到無時間覆理應原諒!
想要服務好,建議去買枝KR

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

大家未接受到一分錢一分貨?
幾佰蚊玩到呢個質素既LED,
我個人非常接受,之前我果支,
事實上修理過幾次,講真,
我冇後悔過買奧的尚,而家支燈亦送左俾啱用既魚友!
一個後生仔,咁有上進心,大家應該鼓勵!
抽水既師兄,抽夠就算了,開心D繼續玩魚玩珊瑚!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

~㊣得叔㊣~

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

個人覺得一分錢就一分貨, 我60"缸都用緊支55"而林仔service算可接受唔係咁差我會支持(我不是打手)

論壇元老

FOT 230L水滴漏,15日內換水1次後加海水素,有UV,每日1餐,假期2餐,每星期浸氨基酸,現有藍吊,黃吊,雞心,黑雪印,畢卡索,西澳藍面,西澳洲仙,法仙,天皇仙,軍佬,金刀,聖帝,加洲寶石,湯臣,東非紫月,西澳斑點木盒

論壇元老

近星期負面新間好似多咗少少
FOT 230L水滴漏,15日內換水1次後加海水素,有UV,每日1餐,假期2餐,每星期浸氨基酸,現有藍吊,黃吊,雞心,黑雪印,畢卡索,西澳藍面,西澳洲仙,法仙,天皇仙,軍佬,金刀,聖帝,加洲寶石,湯臣,東非紫月,西澳斑點木盒

支燈真係好易壞,不過結構好簡單,我自己識整!不過咁價錢可接受咁質數
我都推薦左比幾個朋友買,原因係設計簡單,我識維修,其他燈我未必識整!價錢平!
不過我買左兩年支燈成日燒燈膽,而朋友果D買左年半就好彩未壞過,可能係支燈後期D燈膽好D!
不過唔覆客就點都唔能夠接受!