請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 4599|回復: 16

奧的尚售後服務 [複製鏈接]

支月光燈壞左和風扇噪,
在26/5放低支燈係林生阿爸深水埗間魚鋪整,
之後不論whatsapp或打電話去都無人聽或覆,
31/5終於覆我whatapp話零件未到,
OK零件未到等多一星期,
之後打電話去又無人聽,
打比佢阿爸就bring我遊花園,
好啦,到11/6終於覆我whatsapp話這星期內可以修好,
結果幾日後打電話去又無人聽,
直到23/6我見有師兄出post話同我遇到同一情況,
我立即打比師兄了解情況,
可能林生見有師兄出post,
終於肯再覆我whatsapp,
話今日即刻有得拎﹗
我立即打比佢,
佢終於肯聽電話,
約左20:45深水埗間魚鋪拎燈,
即場試燈ok無問題,
等左成個月,
終於有燈用,
個心情開心返,
但返到屋企先發覺支燈比人做左手腳,
大家自己睇 ............

剛剛打電話去又無人聽.......
whatsapp覆我話同我換番個殼,
問佢係唔係即時換,
費時又要等一個月,
佢又唔覆我

點解售前同售後的服務態度可以甘大分別?

有新消息再同大家會報

甘做生意註定失敗

我都等左好耐到而家都未拎返
我壞左個風扇拎左去整, 等左好耐以為終於有得拎, 點知試嗰時個風扇根本未整好......
我打電話, whatsapp 佢都無覆........
Marine Lovers
FB Fan Page: www.facebook.com/marinelovers

支燈造到太陽一樣都冇用,神龍見手不見尾。生意唔係吟做,冇責任心,一刀切,冇返單,最後結果係......玩完!!!!
希望星期四可以見返我支燈!!!
仲有$500蚊!!!
如果都冇都唔知點做好

論壇元老

~㊣得叔㊣~

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

死喇我支壞左一組重諗住

論壇元老

FOT 230L水滴漏,15日內換水1次後加海水素,有UV,每日1餐,假期2餐,每星期浸氨基酸,現有藍吊,黃吊,雞心,黑雪印,畢卡索,西澳藍面,西澳洲仙,法仙,天皇仙,軍佬,金刀,聖帝,加洲寶石,湯臣,東非紫月,西澳斑點木盒

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

奧的尚可以除牌用到一肚火
我真係傻架

咁樣做生意會冇人敢用

壞燈搵佢整吾會回覆!我連續三日whatapp佢好多次無一次回覆!但佢有keep住上線,係吾回覆你整燈你吹咩?整新燈就唔同態度!天同地分別!搵搵下我都費事搵佢整燈!放係到就算

做依尐生意最重要口碑
咁搞法真係自己玩死自己

收到林生whatsapp,
約左星期六係佢老豆深水埗魚鋪即場整燈,
唔駛等,
即場整即場拎走
希望順順利利

記住男人講過就要算數,
唔好再令我地消費者對你再次失望呀

今次幫你,下次咪一錯再錯

師兄你都好呀,肯覆你,我成個月都揾佢唔到,一星期拖一星期,跟住潛埋水。請問深水埗邊間魚舖係佢?我想去拜訪下佢。唔該

深水埗邊間魚舖係佢阿爸

論壇元老

最後點解決
FOT 230L水滴漏,15日內換水1次後加海水素,有UV,每日1餐,假期2餐,每星期浸氨基酸,現有藍吊,黃吊,雞心,黑雪印,畢卡索,西澳藍面,西澳洲仙,法仙,天皇仙,軍佬,金刀,聖帝,加洲寶石,湯臣,東非紫月,西澳斑點木盒