請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: lung1122

阿南出品 必屬佳品   [複製鏈接]

lung1122 發表於 2014-6-27 10:30
所謂專業做缸既老闆都吾知!我地d客仔又點會知原來要用入木果種油喎

查實兩種油成本差不多, 但入木個種要上漆3次, 永不甩皮, 但為了省人工就偷雞了
我唔識養魚,油奇係碟魚,宜家第一條,希望生生性性唔好瓜最新報告,食住瘦,可能個頭近矣

lung1122 發表於 2014-6-27 10:48
價吾夠人平 質量差都算 ~ 我諗態度差到甘係佢先獨有

我都係幫佢做
但個SLUMP 一個口排水氣都冇, 完全封死的, 攪到超濕,
濕到度門同你一樣咁爆晒, 櫃裡面仲起晒POP
打返俾佢問佢點解冇口排水氣
佢同我講係我冇要求, 話人地屋企冇咁濕唔駛.......
O 晒咀....><

riverchild1220 發表於 2014-6-27 11:42
我都係幫佢做
但個SLUMP 一個口排水氣都冇, 完全封死的, 攪到超濕,
濕到度門同你一樣咁爆晒, 櫃裡面仲 ...

睇嚟呢度好多受害者wor

最佳新人 論壇元老

訂到咁既缸真係把鬼火呀,玻璃鋪訂好過佢9千幾陪啦,得個死人款

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

老闆高招呢鑊蛇咬都唔回黎一招清者自清采你都傻奸商完全手冊

論壇元老

你正在跟型男激情對話

最佳新人

正一混水摸魚!死奸商
我淨係用廁所水嫁炸

師兄照計無可能得一個係咁,其他中招師兄去曬邊,一定係想積福唔出聲

最佳新人 論壇元老

板主,介紹下南哥我識呀?,我想見識一下,

幾年前想揾佢做個7尺缸,態度差就不在話,一味得個吹字,九唔搭八(非常專業),未做都這樣,試問個缸有問題會跟進……嗎?,即時無鞋揾劇走,揾個另一間做……好彩

呢檀嘢攪成咁,商譽已經变零

至愛仙魚 發表於 2014-6-27 11:24
查實兩種油成本差不多, 但入木個種要上漆3次, 永不甩皮, 但為了省人工就偷雞了

入木果種叫木蠟油, 貴好多的
油完冇甲醛味
我而家個櫃都用緊

去消委會投訴

尼D所謂老屎忽,一味諗住點劏客,豪無良心,魚界之耻!

老闆出黎解釋下龜縮無用

最佳新人 活躍會員 論壇元老

嘩,咁多人…

2013年4月21日 ∼31吋假側濾魚缸

yukoogura 發表於 2014-6-27 12:34
入木果種叫木蠟油, 貴好多的
油完冇甲醛味
我而家個櫃都用緊

可能各處不同, 我呢度差不多价 , 我油時味度不會攻鼻, 有光面和啞面選擇, 我喜歡啞面,望落名貴D
我唔識養魚,油奇係碟魚,宜家第一條,希望生生性性唔好瓜最新報告,食住瘦,可能個頭近矣

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

食花生
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

邊個係南哥

南哥出來解釋下啦,等大家吾駛估估下

論壇元老

~㊣得叔㊣~

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

jason777 發表於 2014-6-27 14:23
邊個係南哥

x 2