請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 10867|回復: 11

神奇論壇 [複製鏈接]

最佳新人

為何會從元老掉去金牌會員  無解?雖然這論壇我只用於查看交易廣場,商店通告
滿腹狐疑!

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

你係交易廣場,商店出公仔推post,post刪除後咪扣左積分再扣新手都得你做
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

論壇元老

學師仔一名

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-7-2 16:11
你係交易廣場,商店出公仔推post,post刪除後咪扣左積分再扣新手都得你做。

銜頭好緊要㗎
食唔食得㗎

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

光頭仔 發表於 2014-7-2 17:08
銜頭好緊要㗎
食唔食得㗎

食得你咪食傻左
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人

光頭仔 發表於 2014-7-2 17:08
銜頭好緊要㗎
食唔食得㗎

應該都幾緊要? 魚網咸頭對我就如輕於鴻毛
我只是不清楚跌區原因作出提問而已, 多謝回應..

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

銜頭只係虛名,有好多新手都鬼死咁叻架
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

學師仔一名

lieshycry 發表於 2014-7-2 17:18
應該都幾緊要? 魚網咸頭對我就如輕於鴻毛
我只是不清楚跌區原因作出提問而已, 多謝回應..

我純粹齋嗡
C兄唔好見怪

最佳新人

光頭仔 發表於 2014-7-2 18:14
我純粹齋嗡
C兄唔好見怪

連師兄都玩我

論壇元老

學師仔一名

lieshycry 發表於 2014-7-2 21:21
連師兄都玩我

我唔係玩你
有D人唔講得笑

最佳新人

光頭仔 發表於 2014-7-2 21:26
我唔係玩你
有D人唔講得笑

失禁失禁

超級版主

海水領域無上權威終極創辦人

刪帖後扣分未能關閉,正在尋找解決辦法,不便之處敬請原諒

超級版主

海水領域無上權威終極創辦人

已修正,但未測試會不會扣分