海水領域 SeaFishZone

查看: 40619|回復: 58
打印 上一主題 下一主題

呢個魚友,正到無朋友  關閉 [複製鏈接]

樓主

係咪當日發生就當日公開??
如果人家有意外發生呢? 手機壞了...唔見左...入左急症...等等...
都未有機會解釋...
雖然9成都係唔要,但我都覺得太快公開了...

沙發
ctw1992 發表於 2014-7-15 20:24
係既收到海賊王師兄
我下次比一個月時間當時人,先出post

一個月咁少...起碼一年....
正常隔日啦...
其實佢一直唔覆你, 你都知佢唔想要啦, 你大可以發個信息比佢話再唔覆就同另一位交收...窮則變,變則通, 好多CHING都係咁做架啦... 另外, 你地雙方都未約實, 唔明點解會叫飛機友...

板凳
ctw1992 發表於 2014-7-16 10:13
你有所不知就...
佢係上黎鋪頭買,咁我就有義務等佢上黎買,對不對?

CHING, 係個POST無講係舖頭買, 你講野唔清楚, 定還是有心誤導其他魚友.?
乜宜家D魚舖咁惡架....??
我之前周圍去問造缸幾錢, 佢報價之後我都係話轉頭覆...........
我諗我一定比人Post出黎數臭...仲要問過咁多間....

一陣要返去同佢地講唔要了.....

地板
ctw1992 發表於 2014-7-16 10:13
你有所不知就...
佢係上黎鋪頭買,咁我就有義務等佢上黎買,對不對?

頭一個回應係話"可能"佢電話壞,係假設性佢仲想要條魚..並唔係代表佢想要條魚...
第二個回覆係話你都知佢吾想要...同頭一個回覆無衝突...

放鬆d啦~

我係wingk960 發表於 2014-7-16 11:47
又嘈..都係講句   要...唔要.
我諗我唔明大家問題所在,我只講我原則...就係.

大家聽到啦...記得要覆人,
以後我同你地買二手野的時候, 記得覆我
如果唔係, 我POST你地電話~

tinwai 發表於 2014-7-16 11:57
版主,其實樓主第一日開post,我已經見到個post,我本身諗住唔出聲當由佢,不過後來我見到有好多唔關事ge人加插 ...

我唔係支持你, 只係講道理!!
低B都知唔覆就算...死纏做咩?小學雞咩?雙方又無做過咩口頭承諾, 犯法呀家下?
相反公開人地電話, 又話人飛機友, 扁低對方誠信, 就真係有誹謗嫌疑~

我係wingk960 發表於 2014-7-16 12:08
有人撩交嗌.希望有EQ既唔好上當,否則.有D人會覺得自己好聰明.大家緊記..

幾時都話WING"K" "96""0" 版主高 EQ..但能力方面....
唔識降火, 只識撥火~

我係wingk960 發表於 2014-7-16 12:17
哈..繼續喇.睇下D人覺得邊個攪事.

前排睇蘋果, 成日話乜乜為公義發聲, 原來係SIDE氣~
可唔可以公民提名其他版主?

我係wingk960 發表於 2014-7-16 12:31
唔...繼續..唔好停..最好激烈D..

搞旺領域~

多左咁多回覆~
風回路轉, 又幾好睇喎~'

-------------------------------------------------
要求公民提名!!

我係wingk960 發表於 2014-7-16 20:10
梗係.蛇鼠一窩嘛.
你唔係FEEL唔到呀嘛

蛇鼠?? 乜咁似你...啊....唔係, 你頭像係狗....狗樣先岩...
仲有,唔該你講清楚D, 一開始我都已經表明唔係支持佢,只係講道理....
人做版主,你做版主,做到你咁唔公正,一丘之貉也....

ronaldinho_chw 發表於 2014-7-16 23:58
我都見過兩次

請問佢FB係幾多?  想睇下...

傻傻地單眼仔 發表於 2014-7-16 23:05
又吹到大一大唔開分身你個fb平台唔係就執呀?

請問佢FB係乜?

Anter 發表於 2014-7-17 13:01
c兄 講還講唔好人生攻擊嘛!反正已經開晒名都冇乜嘢再講啦

人生攻擊??咁佢指蛇鼠係咩意思?

我係wingk960 發表於 2014-7-17 13:15
由其佢最不停講人係版主,其實用心真良苦.

其身不正話人蛇鼠一窩前, 用下你個腦啦-.-...裝屎

我係wingk960 發表於 2014-7-17 13:27
只你講野唔夠聰明啫

我真係唔聰明, 但...可憐的係有人扮聰明

我係wingk960 發表於 2014-7-17 13:27
只你講野唔夠聰明啫

首先唔係個個都知佢底蘊, 講個公道說話好正常, 你做版主係有權維護公正, 如果你係一早知呢個人有問題,就應該公開, 但你無咁做, 只係做一D一沉百踩的事, 更估唔到...唔企你果邊就話人蛇鼠一窩,  講真, 你不稱職, 而且...聰明有限.....

我係wingk960 發表於 2014-7-17 13:32
比你好小小啦。

不斷做一D小學雞的對抗性回復
好了,事情告一段落,你無非想攞個尾彩, 比你啦

真係好小朋友...

我係wingk960 發表於 2014-7-17 13:15
由其佢最不停講人係版主,其實用心真良苦.

版主原來只係虛有其表...

我係wingk960 發表於 2014-7-17 13:50
咁快....我份工油到爆.好冇聊啊.你退左休嘞?係就打多幾隻字喇.
我咁細個,好想同你D前輩學下野啊.
...

唔係話你細...係話你幼稚-.-