海水領域 SeaFishZone

樓主: ctw1992
打印 上一主題 下一主題

呢個魚友,正到無朋友  關閉 [複製鏈接]

puikwong 發表於 2014-7-17 16:53
而家又唔想抽。你都輸左9成

講咩???真係完全唔明你講咩-.-''''''自說自笑

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-7-17 16:57
傾得咁開心講到邊呀

河馬,係你邀我入黎,我一向尊重你,你係咪挑埋一份先?

ko1008 發表於 2014-7-17 16:50
你當我搞事又好,講笑又好,我只係表達自己意見,唔同樓主,又唔同海賊王姐係各有各做法,冇話對與錯

哎呀人地既事人地自己解決啦 大家你一句我一句最後都是不歡而散  
嘈嬴了又不代表正確  不想大家再甘怒氣

最佳新人 活躍會員 論壇元老

anniebot 發表於 2014-7-17 16:58
哎呀人地既事人地自己解決啦 大家你一句我一句最後都是不歡而散  
嘈嬴了又不代表正確  不想大家再甘怒氣 ...

唔怕既,大部份都好講得笑好理性既,講講下會停嫁喇

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

海賊王 發表於 2014-7-17 16:58
河馬,係你邀我入黎,我一向尊重你,你係咪挑埋一份先?

我幾時又挑埋一份,大家都係魚友當吹下水閒聊咪算,唔好咁火去飲支汽水下火。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

各位大佬大家都係養魚當吹下水算喇,以和為貴
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-7-17 17:03
我幾時又挑埋一份,大家都係魚友當吹下水閒聊咪算,唔好咁火去飲支汽水下火。

人地葉生上身..想試下1打十

返工冬眠放工失蹤善良熊

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-7-17 17:03

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-7-17 17:06
各位大佬大家都係養魚當吹下水算喇,以和為貴。

抵我尊重你,公正又客觀

Teddy 發表於 2014-7-17 17:08

咁你呢?蘿蔔頭上身,想十打一??

我係wingk960 發表於 2014-7-17 16:45
朋友都冇個。你唔覺可悲。你到咁既年紀重咁隱閉??朋友。係時候。抬起頭。重新開始。唔介意。加我做朋友 ...

真正既朋友是在做錯的時候作出糾正, 而不是大家一起圍圍圍 ,為一D無意義既事紛爭看完各位的一文一字, 會懷疑這個論壇到底在搞什麼 , 完全不存在享受海水的樂趣, 一班人可以為一件小事(奮鬥)多時
冷靜點吧

管理員

我係新手

樓主都無再回其實都無嘜再好講,咁就呢位tinwai分身高手我知點幫到你

終於追完
其實一個人無端端又粗口又人身攻擊,人格 品德 修養有好有問題。
其次,講既說話又毫無重點與水準。海賊先生 你仲可以講咁耐 請問你想得到啲咩?

lai5201314 發表於 2014-7-17 17:11
終於追完
其實一個人無端端又粗口又人身攻擊,人格 品德 修養有好有問題。
其次,講既說話又毫無重點與水 ...

餅主

管理員

我係新手

Teddy 發表於 2014-7-17 17:08

大家魚友唔咁,坐低飲茶食個包笑下,唔好邊個打邊個。

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-7-17 17:11
樓主都無再回其實都無嘜再好講,咁就呢位tinwai分身高手我知點幫到你

做野block晒d分身

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-7-17 17:13
大家魚友唔咁,坐低飲茶食個包笑下,唔好邊個打邊個。

以和為貴

返工冬眠放工失蹤善良熊

管理員

我係新手

以和為貴大家去飲支汽水先,打風呀記得返屋企收衫

管理員

我係新手

ctw1992 發表於 2014-7-17 17:14
做野block晒d分身

收到

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2014-7-17 17:16
以和為貴大家去飲支汽水先,打風呀記得返屋企收衫。

返左嘞...衫我要等我個女先收.
1齊去為魚網做返D有建設GE野...
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/