請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: ctw1992

呢個魚友,正到無朋友  關閉 [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

Clownfishaqua 發表於 2014-7-16 17:02
上次澳洲果條呢.....

講下笑。援和下氣分啫
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

多左咁多回覆~
風回路轉, 又幾好睇喎~'

-------------------------------------------------
要求公民提名!!

Clownfishaqua 發表於 2014-7-16 16:56
上次我送金刀佢咪第一時間pm我囉...仲上網話我唔覆佢添!可惜我就係偏偏唔送俾rickycho呀!

成日諗住唔俾錢扼扼氹氹。扼到都食你唔肥啦1百幾十。

我係wingk960 發表於 2014-7-16 17:04
講下笑。援和下氣分啫

下次有野送早d叫我老細單聲我知留俾你
TEL: 91801132,Wilson
歡迎WhatsApp 查詢

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

遲左入場套戲做到邊呀?fb個壞人瓜左未呀?
我真係傻架

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

傻傻地單眼仔 發表於 2014-7-16 18:48
遲左入場套戲做到邊呀?fb個壞人瓜左未呀?

花生食曬先入黎
返工冬眠放工失蹤善良熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

海賊王 發表於 2014-7-16 17:06
多左咁多回覆~
風回路轉, 又幾好睇喎~'

梗係.蛇鼠一窩嘛.
你唔係FEEL唔到呀嘛
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

tinwai 發表於 2014-7-16 20:07
呢位先生,你真係唔好忍我笑,你應該錯左方向,你搵ricky cho係錯左,唔好以為全世界得一個人ricky ,你岩 ...

哦....你講完喇?等多陣就同你講bye bye喇二手佬Rickycho

tinwai 發表於 2014-7-16 20:13
原來大家一直都信錯左晒人,你地局外人又7左啦,繼續加油啦

你俾d心機準備再開分身入黎挑機啦

tinwai 發表於 2014-7-16 20:17
你地覺得係咪係囉,估唔到連樓主都咁唔理智,對於我黎講仲好,有錯都射晒落ricky cho ,多謝晒你地幫左我

tinwai 發表於 2014-7-16 14:59
哈哈.我希望大家見到呢件事之後會睇到你鋪頭會愈黎愈少人去

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

有人做錯野,好心至電
話人煩
唔打比你又話人地冇心
輸打贏要
黎個地球好危險
快些小回火星啦
返工冬眠放工失蹤善良熊

Teddy 發表於 2014-7-16 20:39
有人做錯野,好心至電
話人煩
唔打比你又話人地冇心

Calmiee 發表於 2014-7-16 20:52
都未請教佢十五年環嘅奧秘,唔好block佢住呀
講番樓主,佢幫我hold條紅狐五日,仲送出魚街 ...

首先多謝師兄支持小店
想當初一年前幾乎乜野都係自己做晒,眼見另一拍檔Carl 又唔熟海水魚
自己唔放心所以乜都攬晒上身

最近天煒加盟小店幫手,佢真係好有心機做
有魄力到連我都覺得驚訝((((可能係我本身懶姐))))

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

tinwai你開分身做嘜
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

管理員

海水領域灌水之王

又吹到大一大唔開分身你個fb平台唔係就執呀?
我真係傻架