海水領域 SeaFishZone

樓主: ctw1992
打印 上一主題 下一主題

呢個魚友,正到無朋友  關閉 [複製鏈接]

海賊王 發表於 2014-7-17 12:34
蛇鼠?? 乜咁似你...啊....唔係, 你頭像係狗....狗樣先岩...
仲有,唔該你講清楚D, 一開始我都已經 ...

c兄 講還講唔好人生攻擊嘛!反正已經開晒名都冇乜嘢再講啦

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

Anter 發表於 2014-7-17 13:01

由佢喇.睇得出佢幫邊個.重要扮野.把口係佢度.未由得佢講囉.佢都幾多牙齒印架.
但料唔多個隻囉.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

由其佢最不停講人係版主,其實用心真良苦.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

Anter 發表於 2014-7-17 13:01

人生攻擊??咁佢指蛇鼠係咩意思?

海賊王 發表於 2014-7-17 13:26
人生攻擊??咁佢指蛇鼠係咩意思?

只你講野唔夠聰明啫

我係wingk960 發表於 2014-7-17 13:15

其身不正話人蛇鼠一窩前, 用下你個腦啦-.-...裝屎

我係wingk960 發表於 2014-7-17 13:27
只你講野唔夠聰明啫

我真係唔聰明, 但...可憐的係有人扮聰明

比你好小小啦。

我係wingk960 發表於 2014-7-17 13:27
只你講野唔夠聰明啫

首先唔係個個都知佢底蘊, 講個公道說話好正常, 你做版主係有權維護公正, 如果你係一早知呢個人有問題,就應該公開, 但你無咁做, 只係做一D一沉百踩的事, 更估唔到...唔企你果邊就話人蛇鼠一窩,  講真, 你不稱職, 而且...聰明有限.....

我係wingk960 發表於 2014-7-17 13:32
比你好小小啦。

不斷做一D小學雞的對抗性回復
好了,事情告一段落,你無非想攞個尾彩, 比你啦

真係好小朋友...

海賊王 發表於 2014-7-17 13:47
不斷做一D小學雞的對抗性回復
好了,事情告一段落,你無非想攞個尾彩, 比你啦

...

咁快....我份工油到爆.好冇聊啊.你退左休嘞?係就打多幾隻字喇.
我咁細個,好想同你D前輩學下野啊.

我係wingk960 發表於 2014-7-17 13:15

版主原來只係虛有其表...

我係wingk960 發表於 2014-7-17 13:50
咁快....我份工油到爆.好冇聊啊.你退左休嘞?係就打多幾隻字喇.
我咁細個,好想同你D前輩學下野啊.
...

唔係話你細...係話你幼稚-.-

海賊王 發表於 2014-7-17 13:43
首先唔係個個都知佢底蘊, 講個公道說話好正常, 你做版主係有權維護公正, 如果你係一早知呢個人有問題,就應 ...

講認真添啊.我只覺得你既語法已好有問題.
再講喇.我冇提過邊個問題.我只係講我覺得.賣買要清楚.係我講我自已.
佢WHATAPP有講留俾我.定係你睇唔到.你真係睇唔到..打後你自已講乜野.你自已睇返囉.
你唔好成日提人做版主嘞.冇幫助架.

都唔知你講乜尻...-.-''佢WHATAPPS比你??頭三版都無...
講真,去到尾,D人開始爆佢D野,我就已經唔再講道理, 只係話多左咁人講野,.風回路轉..
但你呢?講咩蛇鼠?好明顯係你潑火, 你份人根本有問題...
我提你做版主,係怕你做到唔記得左咩叫責任!!!

海賊王 發表於 2014-7-17 14:07
都唔知你乜尻...-.-''佢WHATAPPS比你??頭三版都無...
講真,去到尾,D人開始爆佢D野,我就已經唔再講道理, 只 ...

哈,你真係好野..
人地張WHATAPP相.打晒(留條細俾我)做生意.咁梗要耍搵你架喇.
你講人地入急症.又話跌電話.咁都講得出.
之後你講既咩野.
又咩要求公民提名
真係唔知邊個攪事.
不過都係個句.你唔覺有問題.就冇問題囉.

最佳新人 活躍會員 論壇元老

我係wingk960 發表於 2014-7-17 14:21
哈,你真係好野..
人地張WHATAPP相.打晒(留條細俾我)做生意.咁梗要耍搵你架喇.
你講人地入急症.又話跌電 ...

仲乜咁瘋回路轉,睇少兩頁竟然轉咗你做主角,又要我地繼續食花生呀

ko1008 發表於 2014-7-17 14:23
仲乜咁瘋回路轉,睇少兩頁竟然轉咗你做主角,又要我地繼續食花生呀

梗係...我做版主架嘛.要睇場.

最佳新人 活躍會員 論壇元老

eddie330 發表於 2014-7-17 14:26
而家到打boss..

eddie330 發表於 2014-7-17 14:26
而家到打boss..

TEL: 91801132,Wilson
歡迎WhatsApp 查詢