海水領域 SeaFishZone

樓主: ctw1992
打印 上一主題 下一主題

呢個魚友,正到無朋友  關閉 [複製鏈接]

我係wingk960 發表於 2014-7-17 14:21
哈,你真係好野..
人地張WHATAPP相.打晒(留條細俾我)做生意.咁梗要耍搵你架喇.
你講人地入急症.又話跌電 ...

樓主係當日發生就當日POST,我唔認同做法咪出聲囉,有咩問題?
我都只係幫人講句好說話, 搵D理由, 又唔係攻擊人...有咩唔講得出??似你呀..句句加骨頭,成個八婆咁..

聽講係你挑機先, 你挑得就預左比人還擊...
仲話人搞事, 你唔挑就乜事都無啦, 版主..

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

有個外星人真係厚多士
成個8公咁
黎到係地球
唔好黎挑啦
返工冬眠放工失蹤善良熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

海賊王 發表於 2014-7-17 14:38
樓主係當日發生就當日POST,我唔認同做法咪出聲囉,有咩問題?
我都只係幫人講句好說話, 搵D理由, 又唔係攻 ...

喂.你答左人先喇.你睇唔到人地 WHATAPP?唔駛咁勞氣啊.
之後你講既野唔係挑起人地??
又話咩問缸要個個回覆.
你呢D說話.
你又話我係版主..
我覺得有問題又唔俾人出聲?
咁你都幾惡.
不過我做唔到聖人.你對我唔好禮貌.亦都唔駛旨意對你客氣囉.

[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

我係wingk960 發表於 2014-7-17 14:52
喂.你答左人先喇.你睇唔到人地 WHATAPP?唔駛咁勞氣啊.
之後你講既野唔係挑起人地??
又話咩問缸要個個回 ...

哈哈,算你啦,都幾用心睇我打的字...辛苦晒...
哦...乜原來我踩到你條尾呀?痛唔痛?
我同樓主拗緊,唔知邊個厚多事比我踩親,仲話對我唔客氣..
你唔客氣會點??驚驚...

海賊王 發表於 2014-7-17 15:01
我同樓主拗 ...

你諗住同我拗?

海賊王 發表於 2014-7-17 15:01
我同樓主拗 ...

啊..講認真又唔對文.
講笑又話人地小學雞.
真係表露晒.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

ctw1992 發表於 2014-7-17 15:05
你諗住同我拗?

哈哈,佢意思唔咁.佢係幫你架.

當然,你可以運用你至高無當的權力, 禁我言...
但到目前都仲比我發聲,我有點感動...
如果你覺得返工太油,無ON9,可以多D搵我吹水,我好歡迎..
但我要睇時間,唔似你咁得閒..尻流流~..

海賊王 發表於 2014-7-17 15:07
當然,你可以運用你至高無當的權力, 禁我言...
但到目前都仲比我發聲,我有點感動...
如果你覺得返工太油,無 ...

咁慘呀.咁大年記重要做...唉真係陰公.我以為你係退休人仕.
唔駛講埋D咩禁言封後路嘞.
我要禁早就禁喇.你都退出左咯.修心養性喇.
真係傻豬黎.

我係wingk960 發表於 2014-7-17 15:10
咁慘呀.咁大年記重要做...唉真係陰公.我以為你係退休人仕.
我要禁早就 ...

退休??你傻左??原來工作對你而言係慘慘

我係wingk960 發表於 2014-7-17 15:10
我要禁早就 ...

我只問你一個問題,你認為公開私人電話號碼係正確??如果係的話,我可以收聲.

海賊王 發表於 2014-7-17 15:23
我只問你一個問題,你認為公開私人電話號碼係正確??如果係的話,我可以收聲.

當你未清楚問題前.你覺得自已講既野又啱?

即係要衡量一件事錯與否, 係要先考慮自己講野岩唔岩??

我係wingk960 發表於 2014-7-17 15:32
當你未清楚問題前.你覺得自已講既野又啱?

錯就錯,點解唔係即時制止?

如果咁樣係合情合理, 以後一樣會有人咁做...

我唔再同你傾私人野,我真心覺得樓主做法有問題..希望得以糾正

我支持公開名字,但不支持公開電話係因為咁會有可能為事主帶黎滋擾~

海賊王 發表於 2014-7-17 15:43
我唔再同你傾私人野,我真心覺得樓主做法有問題

除非個電話no.係你啦

海賊王 發表於 2014-7-17 15:43
我唔再同你傾私人野,我真心覺得樓主做法有問題..希望得以糾正

仲有咼,個電話號碼你知晒八個字咩?

ctw1992 發表於 2014-7-17 15:43
除非個電話no.係你啦

想法唔錯

算喇..