海水領域 SeaFishZone

查看: 40307|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

呢個魚友,正到無朋友  關閉 [複製鏈接]

樓主
至於嗎

沙發
為左等佢上來話收一點都得等人可以去到幾盡?

板凳
海賊王 發表於 2014-7-17 16:03
我明白樓主好激氣, 亦明白你用心良苦, 但真係唔建議咁做,或者頭尾NO.打格仔, 效果會好D

我只係唔想有其 ...

地板
ko1008 發表於 2014-7-17 16:07
我覺得樓主真係有d唔啱
淨係公開電話,應該開埋名先啱

又一搞事人 夠了沒

ko1008 發表於 2014-7-17 16:50
你當我搞事又好,講笑又好,我只係表達自己意見,唔同樓主,又唔同海賊王姐係各有各做法,冇話對與錯

哎呀人地既事人地自己解決啦 大家你一句我一句最後都是不歡而散  
嘈嬴了又不代表正確  不想大家再甘怒氣

我係wingk960 發表於 2014-7-17 16:45
朋友都冇個。你唔覺可悲。你到咁既年紀重咁隱閉??朋友。係時候。抬起頭。重新開始。唔介意。加我做朋友 ...

真正既朋友是在做錯的時候作出糾正, 而不是大家一起圍圍圍 ,為一D無意義既事紛爭看完各位的一文一字, 會懷疑這個論壇到底在搞什麼 , 完全不存在享受海水的樂趣, 一班人可以為一件小事(奮鬥)多時
冷靜點吧