海水領域 SeaFishZone

樓主: Yoshikikiki
打印 上一主題 下一主題

Zetlight ZT6500     [複製鏈接]

精神科病人 發表於 2014-8-21 16:53
tks, rmb 1400 x 1.2 = abv 1700

上過樓上鋪睇, 可能我個死窮樣

咁我個樣同你差唔多窮~~haha!!!
我上到去都係無人理我!!

個風扇係溫制,時著時熄正常吧
2013-10-1開缸(60X24X30)JP11000,化氮H&HV101己改A/C12000泵,diy LED 216W
仙魚:大法仙,西非仙,大黃帝,黃帝,紫月,PK,東圈,阿拉伯,馬安,澳洲仙,耳班,灰仙Bx2,天黃仙,
蝶魚:人字X2,,金雙印x1,金蝶x4斜紋x1,神象X1,黃網X1,月光x1
吊魚:藍吊x2雞心x2金毛吊,黃吊,紫吊     其他:,小丑X2  
魔魚:青魔X4橙魔X1        合共:39

溫控
2013-10-1開缸(60X24X30)JP11000,化氮H&HV101己改A/C12000泵,diy LED 216W
仙魚:大法仙,西非仙,大黃帝,黃帝,紫月,PK,東圈,阿拉伯,馬安,澳洲仙,耳班,灰仙Bx2,天黃仙,
蝶魚:人字X2,,金雙印x1,金蝶x4斜紋x1,神象X1,黃網X1,月光x1
吊魚:藍吊x2雞心x2金毛吊,黃吊,紫吊     其他:,小丑X2  
魔魚:青魔X4橙魔X1        合共:39

c兄 三腳定兩腳?

兩腳, 八字頭~~吉落火牛~~所以是但拎個3腳八字插番落去已經ok!!!
我覺得呢支野太勁~!勁過頭....d青台生到成舊石都係....

淘寶係咪可以
到貨先比錢架

原來平得恐怖, HK是否 $4K 找少少 ?
其實 zt6500 用於幾尺缸 ?

淘寶係咪可以
到貨先比錢架

以我既理解佢應該係有中間人呢樣野
你收到貨無問題先再確認付款~
但錢係要過左去中間人到先~呢個應該係支付寶既功用...
有錯等其他師兄補答

樓上舖好似2980, 地舖好似37xx  (好似係)
兩呎缸

Yoshikikiki 發表於 2014-9-8 15:16

知唔知 ZT6600 , HK 乜價位 ?

可以幫你問下

師兄我買左條 Z T6600唔係好識點用呀  係唔係要自己教時間同教佢開幾多粒燈?

我果支係6500, 唔知同你果支一唔一樣.
6500就咁開就係自動MODE~佢會日頭光夜晚暗, 之後11點就會熄晒.
但係都可以SET佢用佢俾你既MODE狂開, 好似陰天晴天閃電.
(見到有, 但未試過)---)都有時間制~可以SET番幾時光幾時間....但係你又要SET佢著幾多粒就真係唔知得唔得.....
我依家就用緊AUTO MODE~!!!運作上都沒大問題~
你6600, 開個POST睇下有無師兄幫你, 應該都幾多人用6600!!!希望幫到你

係咪有得保先?
有問題咪自己令上羅湖(有反開大陸順路就方便)
再寄順風平好多
整反再寄反香港

有得保~你可以上ZETLIGHT 官網睇, 佢係分銷店黎, 我諗無問題掛.....
我都未試過有問題

睇完我都同佢買左支2日送到
香港免郵 買左活石唔洗計首重又平d
而家等到11月11 有100現金卷又平d
今晚開箱

睇完我都同佢買左支2日送到
香港免郵 買左活石唔洗計首重又平d
而家等到11月11 有100現金卷又平d
今晚開箱

Yoshikikiki 發表於 2014-10-21 17:55
有得保~你可以上ZETLIGHT 官網睇, 佢係分銷店黎, 我諗無問題掛.....
我都未試過有問題

C Hing, Can you give me the link..?? thx...

寫左zet light官方 自己搵吧

等緊你補相