海水領域 SeaFishZone

查看: 7335|回復: 37
打印 上一主題 下一主題

d@.@b 土皇帝 d@.@b [複製鏈接]

論壇元老

樓主

大棟死後正式登基,雙劍客...

TIga

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

沙發
咁做乜大棟都會屎架.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

論壇元老

板凳
唔知呀,果陣都係得返大棟同佢,大棟仲打到佢周身傷添!後來大棟好似傻左咁,時常游上缸頂劈水出尼後期個身啲色變晒再過一排就死左了!死左大棟之後佢咪做左土皇帝食得疴得,又生左兩把劍出尼喎!
TIga

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

地板

everest 發表於 2014-8-18 12:42
唔知呀,果陣都係得返大棟同佢,大棟仲打到佢周身傷添!後來大棟好似傻左咁,時常游上缸頂劈水出尼後期個身 ...

死火!灰法都成日走去水面吸氣,仲吸到嘖嘖声鬼剎咁槽

論壇元老

Anter 發表於 2014-8-18 13:11
死火!灰法都成日走去水面吸氣,仲吸到嘖嘖声鬼剎咁槽

吸氣同劈水又唔同喎,唔洗驚!而家條帝都日日拍缸拍到啪啪聲稼,不過係叫俾嘢食佢啫!
TIga

everest 發表於 2014-8-18 13:36
吸氣同劈水又唔同喎,唔洗驚!而家條帝都日日拍缸拍到啪啪聲稼,不過係叫俾嘢食佢啫!

C兄 条帝好有靈性,個人覺得馬代或賓帝有劍反而正过聖帝

聖帝玩色。海南。澳洲。印尼帝玩劍。兩樣野黎。最完全就係一聖帝。一海南帝(個人意見)

論壇元老

Anter 發表於 2014-8-18 13:54
C兄 条帝好有靈性,個人覺得馬代或賓帝有劍反而正过聖帝

都養左差不多一年,舊年K sir貨有劍型好多!
TIga

風神173 發表於 2014-8-18 13:57
聖帝玩色。海南。澳洲。印尼帝玩劍。兩樣野黎。最完全就係一聖帝。一海南帝(個人意見)

对对!c兄讲得啱,又学到嘢

Anter 發表於 2014-8-18 14:06
对对!c兄讲得啱,又学到嘢

唔好咁講。大家開心分享下

論壇元老

風神173 發表於 2014-8-18 13:57

聖帝較常有有色無身形,海南帝又無緣買到最後入左呢條澳洲帝,真係高身啲!
TIga

大家覺唔覺依條帝d紋好得意,正常帝係黃幼紋,依條係藍幼紋。
[img=1,0.5][/img]

論壇元老

正常都係黃藍紋只係有啲黃紋粗啲有啲黃紋幼啲!係咪呢條粗黃紋令你產生呢種感覺咋!
TIga

everest 發表於 2014-8-18 15:06
正常都係黃藍紋只係有啲黃紋粗啲有啲黃紋幼啲!係咪呢條粗黃紋令你產生呢種感覺咋 ...

我意思係通常藍比黃粗,依條係黃比藍粗,師兄係咪由藍O養大?
[img=1,0.5][/img]

論壇元老

siuwai 發表於 2014-8-19 11:39
我意思係通常藍比黃粗,依條係黃比藍粗,師兄係咪由藍O養大?

唔係呀,舊年買返尼果陣已經5~6吋成魚無劍,而家7吋左右!
TIga

正 双剑
西星班, 老虎班, 火點, 黃腳立, 深水泥孟.

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

正帝
繼續加魚啦
☉︹☉

論壇元老

kwong426426 發表於 2014-8-19 22:43
正帝
繼續加魚啦

我都想,但五行欠水...
TIga

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

好靚呀條帝  
暫時停賽