海水領域 SeaFishZone

樓主: iphone5
打印 上一主題 下一主題

平魚有咩好介紹~150樓下 [複製鏈接]

監督員

清道夫

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

Goldenjoe 發表於 2012-5-15 15:37
想有鬼用咩, 養倒先得架 !

入晒!
塵歸塵,土歸土,垃圾歸垃圾堆,廢物送去堆田區

陸判 發表於 2012-5-15 15:31
玩半月仙好過啦!

半月仙養定左同其他小仙差不多, 11哥魚雖然唔係超靚, 但游水就好另類, 養幾耐都係咁神經質, 傻下傻下好可愛 !
FOT 火公53個月, 日蝕蝶39個月, 丹麥吊35個月, 紅眼仙27個月, 雙印龍13個月, 石美人13個月, 火焰仙10個月, 珊瑚美人1個月, 青魔1個月

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

陸判 發表於 2012-5-15 14:19
你咩態度呀!

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

iphone5 發表於 2012-5-15 14:58
我最想都係11哥

依個真係好有挑戰性,但成功感好大!

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

G-force 發表於 2012-5-15 16:10
依個真係好有挑戰性,但成功感好大!

呢到得你養到..
真係好難玩..

仲要唔係成日有..

Goldenjoe 發表於 2012-5-15 15:37
想有鬼用咩, 養倒先得架 !

我諗著你成功左教下我..

點知你都

Goldenjoe 發表於 2012-5-15 15:43
半月仙養定左同其他小仙差不多, 11哥魚雖然唔係超靚, 但游水就好另類, 養幾耐都係咁神經質, 傻下傻 ...

半月又係超難~

但係唔想加到成缸都係藍藍黃黃咁色~

最佳新人 活躍會員 熱心會員

養小天皇囉,一百元有五條,認真超值.

e位置師兄算吧啦, 成日問人點攪d 蝶魚,  人地教完你又唔跟, 又唔q 魚, 問你個缸咩環境又當人冇到,但還要不停煩人, 問e樣果樣, 有鬼用咩! 睇都睇到你d post 火

iphone5 發表於 2012-5-15 18:17
我諗著你成功左教下我..

點知你都

我遲早會養番條, 四年來買過七條, 養過兩條, 其實養得到都真係無野好教, 睇條魚多過睇技術, 養得到係條魚叻, 唔係我叻 !
FOT 火公53個月, 日蝕蝶39個月, 丹麥吊35個月, 紅眼仙27個月, 雙印龍13個月, 石美人13個月, 火焰仙10個月, 珊瑚美人1個月, 青魔1個月

天泣 發表於 2012-5-15 21:46
e位置師兄算吧啦, 成日問人點攪d 蝶魚,  人地教完你又唔跟, 又唔q 魚, 問你個缸咩環境又當人冇到,但還要不停 ...

佢係咁架播, 鐘意問唔鐘意聽人講, 有主見其實都算係好事, 煩d姐, 又唔使火既, 大家搵d野呢講姐 !

Goldenjoe 發表於 2012-5-15 23:42
佢係咁架播, 鐘意問唔鐘意聽人講, 有主見其實都算係好事, 煩d姐, 又唔使火既, 大家搵d野呢講姐 ...

我已聽足你講~唔係冇聽架~而家個缸唔錯..定定地..
上黎討論區真係識養魚有幾多個..當然有高手~
下下問左就要跟~咪好多魚都唔夠..好多師兄都係人講又跟講~100%信足咪死得..

其實樓上師兄都幾X多事...咁好火咪唔好睇囉..有問題咩!?

次次問同一陣on nine問題!

天泣 發表於 2012-5-16 09:06
次次問同一陣on nine問題!

點都唔夠你個樣

玩人身攻擊!?

我諗你個樣7我九條街!

冷靜, 冷靜, 不如擺d魚出呢鬥下, 好過鬥氣 !

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

Goldenjoe 發表於 2012-5-16 20:00
冷靜, 冷靜, 不如擺d魚出呢鬥下, 好過鬥氣 !

x 2

論壇元老

收工好輕鬆'樂在小魚中

大家討論下無需要動氣嘅

個傻仔pm我屌我老母wor~

你樣7冇罪既,唔使咁自悲wor

我好冷靜架, 係個傻仔,傻L左