海水領域 SeaFishZone

樓主: teiuken
打印 上一主題 下一主題

一位印尼朋友同我講,有香港魚鋪收左貨唔找數。 [複製鏈接]

970779xx ?
睇黎真係有……鬼

最佳新人 論壇元老

XXXX not open...
寫到咁咪即係open左

論壇元老

XXXXX 5個字 之後 又 design company ,都好明顯喇

論壇元老

南海洋 發表於 2016-1-5 09:14
Yesterday, receive new email from new Phi. company.

[ Can I ask a favor? I have one customer in  ...

其實可以既話就最好放相,而唔係打字,甘就是最好既証明.如果唔係分分中人地又話你老作.

走唔少數,点止一個,大X 都有份,現在魚場己無做,信呢兩個人,連魚.場都無了,人地捉魚賣魚養成頭家,一個月先幾千收入  

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

此帖關乎商譽問題,若被發現係無中生有,
有可能犯刑事罪,請樓主拿出証明,及公開資料,
否則各位請立即停止討論,而某魚店若有証據,
亦請公開資料討論,否則亦請停止誤導!

完!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

尊貴商戶

低調老海鮮

走數佬PM 我可以公開嗎...???

叫我 delete 文章,佢盡快解決.

但:
佢條數半年未找. 上星期菲律賓佬同我講要佢d...資料.

90452338 WhatsApp

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

南海洋 發表於 2016-6-30 20:25
走數佬PM 我可以公開嗎...???

叫我 delete 文章,佢盡快解決.

其實你地d商業糾紛,唔使拎上黎講,
香港係法治社會,你可以去告佢啦,唔使人教吖嘛!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

ybkwok 發表於 2016-7-3 10:28
其實你地d商業糾紛,唔使拎上黎講,
香港係法治社會,你可以去告佢啦,唔使人教吖嘛!

想解決事情搵警察係冇錯
黎到好難有人會幫佢去報警

返工冬眠放工失蹤善良熊