請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 13069|回復: 50

咁就比ricky cho 踢走左 [複製鏈接]

最佳新人 熱心會員 論壇元老

就厚沙底加灰喉,我都係想問翻佢點解要加灰喉,同分享有關厚沙底個舊post,都唔知錯咩就比人踢走了
只要用心,多些觀察,一定會養到一缸美麗的珊瑚

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

你覺得你有咩損失呢?
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

愛德華七世

最佳新人 活躍會員 論壇元老

呢條友傻架!
買魚無數,屎魚無數,我都係新手一名

ybkwok 發表於 2014-10-22 22:41
你覺得你有咩損失呢?

學似我,齋睇齋笑,如果真係有問題都黎呢度問師兄仲好啦。

ching ,唔好恨啦
屌!果條k弟咪又係嚟呢度索料...佢有幾多料丫

佢係個post度話厚沙底既作用,已經充分講咗比大家知佢根本唔明厚沙底既真正作用,以及話厚沙底一定要放底喉架,否則一定反缸,又再顯露他識個屁養魚,仲話25年   

最佳新人 活躍會員 熱心會員

25年養死魚麻咁都唔明
不正常人類及珊瑚研究中心<— 加入FB群組 一齊交流交流

neva 發表於 2014-10-22 23:09
佢係個post度話厚沙底既作用,已經充分講咗比大家知佢根本唔明厚沙底既真正作用,以及話厚沙底一定要 ...

佢真係當左自己係魚界校長,25年

最佳新人 活躍會員 論壇元老

我話你知25年就25年la.....hahaha

固步自封

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

我一路都係果句:
越多人玩海水野越好,多D師兄交流經驗,
絕對係一件好事!
但係,下下打壓異己,只有歩向死胡同!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

各ching,我都講一句
總之你入得佢個咸西討論區發言,你就要做傻仔,你叻過佢,後果就係 out
所以佢踢得既都係高手,咪佢邊有地位

我沒有野,其實之前都質疑過佢講既論點,問多幾野都好似隻蟹咁,起晒~~,已比佢警告過兩次,踢走只是遲早問題,只是覺得最唔好就係講翻一些真實的論點就絕對話你唔正確,真係膠手一名,最唔好就成日話其他魚網唔惦,自己個群組幾千人支持,真自大,已經去在另一FB群組了,(不正常人類及珊瑚研究中心),各位魚友喜歡的話可以入去睇吓

r199818 發表於 2014-10-23 09:09
我沒有野,其實之前都質疑過佢講既論點,問多幾野都好似隻蟹咁,起晒~~,已比佢警告過兩次,踢走只是遲早問題,只 ...

呢個"不正常人類及珊瑚研究中心"既FB群組都係由呢度論壇既魚友創立架!

我都unjoin左

629PATRICK 發表於 2014-10-23 10:04
呢個"不正常人類及珊瑚研究中心"既FB群組都係由呢度論壇既魚友創立架!

第一天開群時我就入左群了,佢地真係好不正常

個版主成日話叫人入會又話自己有幾多會員,其實老實講佢只係開左個fans page比大家交流,
會咩員姐?like個時有填過野咩?
我like都只係想睇下其他人交流下,而唔係想睇佢講咩會員呀,從未聽過like一個page會自動變會員

我又講多次, (各版主唔知可以做乜)
晌呢度魚網叫人join其他group, 係咪想呢度快d摺埋? (已經唔係第一次)
有事又返嚟唱, 當呢度係乜 ?