海水領域 SeaFishZone

樓主: ninoxmarco
打印 上一主題 下一主題

上水泵流量一問 [複製鏈接]

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

fung5900 發表於 2012-5-19 22:42
晶子......

救命呀
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-5-19 22:35
鬼鬼

回想起張相.係7年前影.佢俾我老虎鬧梗.我就影低左呢張靚相.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我係wingk960 發表於 2012-5-19 22:50
回想起張相.係7年前影.佢俾我老虎鬧梗.我就影低左呢張靚相.

咁快又出現
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

係唔係好可愛呢.真係好正.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

最佳新人 活躍會員 熱心會員

1星期唔去魚街得唔得

最佳新人

我係wingk960 發表於 2012-5-19 22:53
係唔係好可愛呢.真係好正.

邊度有人影自己個女喊既一面嫁

ninoxmarco 發表於 2012-5-20 00:18
邊度有人影自己個女喊既一面嫁

哈.佢細個個時喊得好果癮架.我係屋企係做衰個一面架.
冇咩所謂喇...

最佳新人

我係wingk960 發表於 2012-5-20 00:54
哈.佢細個個時喊得好果癮架.我係屋企係做衰個一面架.
冇咩所謂喇...

我屋企完全係極端主義
媽媽對我好到不得了
24孝媽媽
老豆啦WO....唉...

最佳新人 活躍會員 論壇元老

ninoxmarco 發表於 2012-5-19 21:46
乜AB4000同NJ4500差唔多價咋咩

我唔知依家咩價,我成年前買個AB3000 好似都係$1050依家真係唔知!
唔養唔會死