海水領域 SeaFishZone

樓主: loin20409
打印 上一主題 下一主題

認為家人不小心被騙了,請教這是黑店,還是那員工問題?:( [複製鏈接]

論壇元老

我新手時試過去x旺問,我有絛黃吊,想加絛紫吊會否打,佢話一定唔會,追吓就會
FOT 230L水滴漏,15日內換水1次後加海水素,有UV,每日1餐,假期2餐,每星期浸氨基酸,現有藍吊,黃吊,雞心,黑雪印,畢卡索,西澳藍面,西澳洲仙,法仙,天皇仙,軍佬,金刀,聖帝,加洲寶石,湯臣,東非紫月,西澳斑點木盒

Wilsonlsl 發表於 2014-11-8 09:08
我新手時試過去x旺問,我有絛黃吊,想加絛紫吊會否打,佢話一定唔會,追吓就會

ching.我係新手。想問下皇帝同一幢惡唔惡?

論壇元老

風神173 發表於 2014-11-8 10:28
ching.我係新手。想問下皇帝同一幢惡唔惡?

兩絛都惡,一楝出名打仔,你可試加,邊絛打人西邊絛,一次唔得西2次,2次唔得西3次,3次唔得交易廣場見
FOT 230L水滴漏,15日內換水1次後加海水素,有UV,每日1餐,假期2餐,每星期浸氨基酸,現有藍吊,黃吊,雞心,黑雪印,畢卡索,西澳藍面,西澳洲仙,法仙,天皇仙,軍佬,金刀,聖帝,加洲寶石,湯臣,東非紫月,西澳斑點木盒

只要唔係掠食性魚類或魚苗(體積太細)係一定加到落缸,當然亦要取決缸中擺設,時間適應……

最佳新人 論壇元老

老老實實, 養魚呢d野無一定...

吊都可能會食珊瑚. 黃三角, 紫吊混養又有人得. 惡,温馴都係相對, 同大幢比, 邊個惡d?