海水領域 SeaFishZone

查看: 4091|回復: 12
打印 上一主題 下一主題

驚到好似中左毒咁 [複製鏈接]

樓主
經過1晚,條金鰈仲係驚到好似中左毒咁

沙發
King Sir 貨 ? 幾大條 ?
我都想買2吋細條玩下,但驚搞唔掂.
我見D魚有D色水比較暗,可能新返未定.
40x20x24; FOT, Ecotech Vectra M1, Maxspect Gyre 250, Vertex Omega 150, SERA 10L
番茄(16-3-09),  藍圈(23-10-09), 背心1(20-12-09), 雙印蝶(1-2-11), 檸檬批(17-09-10), 藍仙仔(02-12-11-Jul15),巴西石美(16-12-11).大紅海金蝶(7-1-12),小紅海金蝶(13-12-11),金眼吊(02-06-14to07-10-21),灰仙b(2014),背心2(2015),小双印(Dec16),金毛巾(Dec16),南澳藍面(Dec17),金毛巾2(Nov20)

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

板凳
換過第二個桶....大少少, 深色少少好D

再唔係加舊石比佢, 如果唔係.....可能未Q好已經嚇死左  
暫時停賽

地板
Terminator2 發表於 2015-1-22 17:33
King Sir 貨 ? 幾大條 ?
我都想買2吋細條玩下,但驚搞唔掂.
我見D魚有D色水比較暗,可能新返未定.

係呀 kingsir 貨,吋幾2吋到,佢個缸黑,所以睇落去色水係暗,佢幫我捉個時,條女係個網到鮮色好多!
本來我都諗住等多幾日先買,但係上次佢好快就成批包走哂比人,所以先買左先

calvinfff 發表於 2015-1-22 18:14
換過第二個桶....大少少, 深色少少好D

再唔係加舊石比佢, 如果唔係.....可能未Q好已經嚇死左

加左舊石落去.即刻呢左入去, 唔出黎

yanly 發表於 2015-1-22 18:29
加左舊石落去.即刻呢左入去, 唔出黎

咪比佢呢吓先囉,定一定驚先

今日換左水,聽日先換番個深色桶

king sir返左金碟? 有幾多到?

論壇元老

永遠係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

hippo9449 發表於 2015-1-22 20:23
king sir返左金碟? 有幾多到?

超多,今次好多兩吋內

放工想去睇下,close 左.
轉頭見推左三箱走,希望唔係我想要d魚
40x20x24; FOT, Ecotech Vectra M1, Maxspect Gyre 250, Vertex Omega 150, SERA 10L
番茄(16-3-09),  藍圈(23-10-09), 背心1(20-12-09), 雙印蝶(1-2-11), 檸檬批(17-09-10), 藍仙仔(02-12-11-Jul15),巴西石美(16-12-11).大紅海金蝶(7-1-12),小紅海金蝶(13-12-11),金眼吊(02-06-14to07-10-21),灰仙b(2014),背心2(2015),小双印(Dec16),金毛巾(Dec16),南澳藍面(Dec17),金毛巾2(Nov20)

最佳新人 活躍會員 熱心會員

我昨晚7點半去到、都關門大吉、依家好似日日好早關門、

云海 發表於 2015-1-22 22:22
我昨晚7點半去到、都關門大吉、依家好似日日好早關門、

我都係琴晚去....佢岩岩番魚

論壇元老

永遠係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

今日已少了好多