請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: ckmkelvin

東海吐血體驗 [複製鏈接]

calvinfff 發表於 2015-2-5 18:56
我去得多,  肥佬睇慣左我已經冇再寸我

下次帶埋我去

今日先去完,拆緊箱,老細同肥佬出出入入
我企響度睇魚無理過我,肥佬拎野仲同我講吾該借借添

師兄
你真好彩,拆緊魚,可留在店內
此店不是清場拆魚分魚
有可能我好耐無去
舊時有次
我去睇緊魚,肥佬同我講D魚到左
要拆魚,買魚就快,請出番去
我地要拆魚,當我出番去,拉繩拆魚
魚死魚還在

不過多口講句
間間都人喜歡有人唔喜歡,不是魚店點可生存
唔喜歡咪去少間
魚死魚還在

禁止訪問

站在前方 勇氣驅不散

不正常人類及珊瑚研究中心  ←加入FB  群組

winmxc 發表於 2015-2-8 02:10
周街都係女Tim .......

有冇你份

我間中都會去行吓, 睇啱先買. 多數唔啱. 齋問唔買佢會好唔like. 買野佢就好好口.
慣咗我都唔理佢咩態度, 最緊要自己保持冷靜, 唔好學佢哋.

論壇元老

貼錢買爛受

老老豆豆死肥佬d死人態度真係好撚差,瘦果個老細其實好好,如果間野係肥佬做真係一早唔柒去,瘦果個老細會教埋你野架,唔知咩魚黎又可以問佢,東海可以做到今時今日應該真係因為瘦老闆

而係有時雖然海國d魚貴,我都會因為祖哥既服務態度特登去海國幫襯唔知有無師兄一樣?

我成日去海國買魚。老細好人。呀袓都好。仲有呀葉

呢條老細真係唔識DO, 見到D樣衰霉友擺明冇幫趁就唔LIKE,
應該學下睇相,學下睇邊D係入來唔會幫趁、但想人當佢係大富豪,
應該向佢地四萬咁口、送上汽水、再送兩條藍吊(印尼果隻)、然後全員在門口歡送,
就肯定唔會畀人分期响網上唱啦

正西店、西海

佢果日返左幾支野生角、就大大聲講衣家無乜人返野生、真係笑死人、學人賣角

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

本站不希望對任何討論區造成任何的敵意或仇視,敬請合作.
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

超新手 發表於 2015-2-5 14:58
俾樓主你又勾起左我既傷心往事添。
N年前落去行下睇魚。見到佢啱啱返魚放晒地下。
擺晒魚網任 ...

禾同你相反,禾問價後要買條魚,企係到等,點知肥佬叫我自撈……

瘦老細ok架,買條細仙二三佰元,懶得去旺角買”魚仔隔”西養幾日,叫佢借或賣一個比我,佢都借肯借……我用左一星期先比返佢。

東海d魚去得比較快……變相你買到瘦病魚機會低,星期二四六下午上去都是新魚到時間,我買過十幾次,都無買到病痛魚。相反去魚街樓上舖,中招擦身彈鰭擰頭機會是50%(同樣放地下用盤養住賣的魚).