海水領域 SeaFishZone

樓主: ckmkelvin
打印 上一主題 下一主題

東海吐血體驗 [複製鏈接]

樓主
chihim 發表於 2015-2-4 01:14
我去又無乜野。。

只問過一次介辣吊幾錢但無買,其他基本問完就買

你咁高佢點敢俾面色你睇

沙發
chihim 發表於 2015-2-4 17:52
面色。。 照計,其實都有既,但我又唔太在意

魚街大把 哥前哥後 笑騎騎,有問必答,長篇大論 同你吹水 ...

板凳
629PATRICK 發表於 2015-2-4 19:00
上個月同老婆去個一次,呢間野冤崩爛臭,睇到都唔開胃,企左唔夠1分鐘我老婆已經掹我走.

係咪屎水味

地板
飛仔 發表於 2015-2-4 22:06
我上次買金火柴,問肥佬幾錢,見佢個屎樣好似唔想答你咁,可能怕我唔夠錢買掛
我係見呢幾日在果頭返工, ...

屎肥佬真係好乜架

俾樓主你又勾起左我既傷心往事添。
N年前落去行下睇魚。見到佢啱啱返魚放晒地下。
擺晒魚網任人揀。咁我咪渣住魚網聚精會神囉。個網都未落水就俾個屎肥佬拍我隻手仲叫我唔好亂咁攪。d魚會死架。
當時我真係o晒咀望住佢。火都黎呀。(咁樣俾佢屈)
跟住引住氣就走左啦。(如我後生幾年真係會開佢拖呀)
呢個陰影到而家仲係度呀。(屎肥佬)

不吐不快。舒服晒

calvinfff 發表於 2015-2-5 18:56
我去得多,  肥佬睇慣左我已經冇再寸我

下次帶埋我去

winmxc 發表於 2015-2-8 02:10
周街都係女Tim .......

有冇你份