請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

八爪魚化氮 [複製鏈接]

超級版主

笑看風雲過;開心快活人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

咁少既?

最佳新人 活躍會員 論壇元老

河大寫份報告詳細D
shing,你好

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

1398killer 發表於 2015-2-15 23:07
咁少既?

行AC泵,有支220行DC泵就2000L
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

藍圈仔 發表於 2015-2-15 23:08
河大寫份報告詳細D

寫就唔識影左兩段片未放上黎
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

沙缸無番咁上下咪諗

chihim 發表於 2015-2-15 22:30
so gun 系車上面?

正是小弟澳洲士多好靚。希望我keep到。
https://www.flickr.com/photos/133879868@N03/page1

https://www.facebook.com/marine.clownfish

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

So gun 發表於 2015-2-15 23:52
正是小弟澳洲士多好靚。希望我keep到。

我系裡面做緊媒。。。 無留意到系你添

管理員

我係新手

師兄,7秒太短啦,影多D睇下呀. ^_^
另外對比舊果支ATI, 呢支有乜特色吸引你買?
Air Draw: 780-900 lph  好似唔太夠勁. ATI 200i 都成 2000L.
40x20x24; FOT, Ecotech Vectra M1, Maxspect Gyre 250, Vertex Omega 150, SERA 10L
番茄(16-3-09),  藍圈(23-10-09), 背心1(20-12-09), 雙印蝶(1-2-11), 檸檬批(17-09-10), 藍仙仔(02-12-11-Jul15),巴西石美(16-12-11).大紅海金蝶(7-1-12),小紅海金蝶(13-12-11),金眼吊(02-06-14to07-10-21),灰仙b(2014),背心2(2015),小双印(Dec16),金毛巾(Dec16),南澳藍面(Dec17),金毛巾2(Nov20)

管理員

我係新手

Terminator2 發表於 2015-2-16 22:40
師兄,7秒太短啦,影多D睇下呀. ^_^
另外對比舊果支ATI, 呢支有乜特色吸引你買?
Air Draw: 780-900 lph  好 ...

八爪魚化氮好有質感用料夠厚每個接口手工幾好,個泵又靜打出黎既泡泡比ATl更細,同埋ATl個泵好多時要用口吹先入到氣。

超級版主

笑看風雲過;開心快活人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

應該話: 唔系 八爪魚勁, 只系 ATX 屎者~

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

又唔早代理,等我買左bm。。

管理員

我係新手

chihim 發表於 2015-2-17 12:44
又唔早代理,等我買左bm。。

咪扮野

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2015-2-17 16:02
咪扮野

你就好啦,有新玩具
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

我係新手

ybkwok 發表於 2015-2-17 21:00
你就好啦,有新玩具

換啦

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2015-2-18 09:18
換啦

好呀!我地交換吖!
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

我係新手

行左一星期都幾滿意 20150222_184350.jpg
我係打濕泡

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

平.靚.正,去大班度話河馬介紹黎買,有冇得打折

管理員

我係新手

啤仔 發表於 2015-2-23 01:34
平.靚.正,去大班度話河馬介紹黎買,有冇得打折

一定………………無

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

究竟...你識唔識得打返直張相呀.唔係人人個頭都轉到90度架
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/