海水領域 SeaFishZone

查看: 34114|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

菲律賓魚(ORDER魚計劃....)   [複製鏈接]

論壇元老

樓主

話時話老闆,幾時返有狗店條靚立皇好小有咁大返

論壇元老

沙發
南海洋 發表於 2015-3-16 01:03
話時話.....

有咁SIZE 8" $220 大立皇(熟客收$180)....會有多少魚友想要....

我好小黎你店係有一次買絲拿環過去狗店見到個大缸有條立皇真係小見咁size,二十幾三十年前大角咀富多來埸有間魚鋪個老闆有條鎮店大立皇非常好色水有成十二寸起碼好正,宜家十幾二十年都未見過有魚鋪返大立皇,見到都係2.5至4寸魚仔,可能要去海鮮店找,係呢條魚還健在嗎?

論壇元老

板凳
南海洋 發表於 2015-3-16 01:03
話時話.....

有咁SIZE 8" $220 大立皇(熟客收$180)....會有多少魚友想要....

平到喊,狗店果條宜家有幾寸呢?

論壇元老

地板
南海洋 發表於 2015-3-16 05:51
那條大約9" ..養一年,老友價$180....仲好好態.

多多龍寵物店(龍猫專賣店),  那 6尺X30" X 28" 沙 ...

老闆有時間影張相黎欣賞下,放唔放架佢?

論壇元老

新新仔 發表於 2015-3-21 17:57
老闆,红山143号12尺魚缸你做,當時我係做裝修,見你做運水喉,我有請交個你養魚心得,又到&#3 ...

阿新手哥點解唔直接打去問佢