海水領域 SeaFishZone

樓主: 南海洋
打印 上一主題 下一主題

菲律賓魚(ORDER魚計劃....)   [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

樓主
e 個貼幾好體。。。

唔好比區停,越多人體到越好

沙發
又路過下先

板凳
bowenwong 發表於 2015-3-23 10:23
香港真係好多刁民!你情我願做生意,又話搵老襯,又話搵笨!仲要係來自非洲個班人講。鬼叫你傷害到人家利益 ...

你個傻仔,哈哈

地板
南海洋 發表於 2015-3-23 09:59
訂魚唔係新野.....我講到口臭了.

以前訂鯊魚,死了唔只剎訂金,是先收總數. 生死魚店都有賺無蝕.

人地去挖泥,你唔去挖泥?

乜你甘屎ga,打開門做生意,有問題 要拉埋其他鋪出來頂?

者系如果或者可能萬一到時出事 人地x 鳩你,你又拉人地d 鋪出來,叫人x 埋一份啦?

定系 果幾家 x 鋪同你好熟?

我識幾家 訂d 幾萬上10 既魚 都一蚊訂唔收,你唔去學?

開鋪賺錢一定ga啦,你要講埋出口 目的系乜吖

要話比人知你好公道吖?  生意你情我愿 無人管你,不過你既言論 發得出論壇就 比得人講

唔好拉埋一齊,扮無辜羅。

者系玩魚玩珊瑚,有錢人大把, 4 5 6位數 魚 ,珊瑚 唔系得三幾人會買羅, 膚淺到 講錢?   唔知以為你有錢派添,不過又唔系啵,原來只系不停包裝自己 要賺人錢。

nickdo 發表於 2015-3-23 16:06
wa, 乜咁激, 以我所知DOA魚場下次ORDER會補返比你.

咁樣, 你殺訂, 係揾魚友笨? 定係你比魚場&#255 ...

人地覺得系區先知吖嘛。。

實力e家野 我地識條鐵咩,人地家陣 有一萬幾千人排緊隊 訂魚ga。

iggood 發表於 2015-3-24 00:43
老闆之前講過話唔係靠賣魚做主力架又話開業10年乜乜乜檔野大茶飯黎依家肯俾你地訂賓魚已經係皇恩浩蕩 ...

原來還有人記得, 還有好幾次抽人鋪頭水 都已經無挖翻出來講啦,還好像自己大仁大義啵。