海水領域 SeaFishZone

樓主: faiwong
打印 上一主題 下一主題

新成員 [複製鏈接]

論壇元老

嗜好買魚

活躍會員 論壇元老

kwong426426 發表於 2015-3-27 22:55
用安基酸撈糧啦

Ok,多謝師兄指教。
18吋滴漏缸︰棟仙、紅海亞拉伯、台灣紫月、美法仙、美國石美人、皇帝、巴東粉吊、帆吊、人字蝶、畢卡索小丑、雪印小丑、青魔

faiwong 發表於 2015-3-27 22:43
冇乜特別ka,都係粒糧加豐年蝦,同埋餵密d lor

跟😃

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

faiwong 發表於 2015-3-27 23:24
Ok,多謝師兄指教。

唔好客氣,我見你話密d餵,太飽好易出事
☉︹☉

論壇元老

嗜好買魚

活躍會員 論壇元老

kwong426426 發表於 2015-3-28 00:10
唔好客氣,我見你話密d餵,太飽好易出事

密d即係少食多餐,但我明天都會去藍地球買安基酸。謝謝師兄
18吋滴漏缸︰棟仙、紅海亞拉伯、台灣紫月、美法仙、美國石美人、皇帝、巴東粉吊、帆吊、人字蝶、畢卡索小丑、雪印小丑、青魔

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

faiwong 發表於 2015-3-28 01:37
密d即係少食多餐,但我明天都會去藍地球買安基酸。謝謝師兄

☉︹☉

論壇元老

嗜好買魚

活躍會員 論壇元老

kwong426426 發表於 2015-3-28 01:44