請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 19745|回復: 17

名碼實價     [複製鏈接]

論壇元老

強烈建議要求魚店出post 必須要有貨品名稱及標名價格,好樣魚友能清楚選擇。

論壇元老

小新1名

最佳新人 活躍會員 論壇元老

強烈建議要求魚店出post 必須要有貨品名稱及標名價格,好樣魚友能清楚選擇。x2
2015-02-28開缸 40X16X30魚缸 DIY側過濾十底喉架1800水泵 紅海星SK80蛋白分离器 藍尾藍麽

強烈建議要求魚店出post 必須要有貨品名稱及標名價格,好樣魚友能清楚選擇。x3

論壇元老

太不公平,點解好樣魚友就要明碼實價,樣衰就被歧視
美法,一幢,皇帝×2,澳洲仙,太后,藍仙,火焰,檸批,石美,天王仙,馬

X4

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

成間舖咁多貨咪有排寫,洗唔洗每樣一張相寫埋價錢出產地
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

咁做只會令到呢度越來越少商店舖出post....

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

NEDVEDYIP 發表於 2015-4-12 15:55

呢D只係魚友意見提出!接受與否亦由商戶自行決定!

多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

小新1名

呢D只係魚友意見提出!接受與否亦由商戶自行決定!x2
2015-02-28開缸 40X16X30魚缸 DIY側過濾十底喉架1800水泵 紅海星SK80蛋白分离器 藍尾藍麽

論壇元老

小新1名

對本網有任何意見及建議,歡迎在此區發表。

論壇元老

小新1名

現在大陸.台灣.外國等.网上都有尺寸及標名價格,香港多多學習

論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2015-4-12 14:41
成間舖咁多貨咪有排寫,洗唔洗每樣一張相寫埋價錢出產地。

我意義只係
例如今日返東非
乜乜魚 幾錢
乜乜魚又幾錢

現在太多海鮮價,好多都睇人開價

論壇元老

NEDVEDYIP 發表於 2015-4-12 15:55

唔出post 冇人知返魚 冇人來睇 冇人同你去魚……

論壇元老

以前人地魚站同埋樂魚咪又係咁,返乜魚有哂價錢岩就買

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

civiclau 發表於 2015-4-12 16:53
我意義只係
例如今日返東非
乜乜魚 幾錢

地舖出post好少寫價錢,上樓舖都有D會寫。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

論壇元老

永遠係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

有算無價錢,起碼都有魚種吖!唔好淨係寫返東非魚,宿霧魚就算。

論壇元老

愛德華七世

明碼實價當然好,但未必個個商戶肯post埋價錢!
再講呢排D魚係貴左小小!
買魚無數,屎魚無數,我都係新手一名

鋪頭都好多無寫價錢要條條問啦. 網上要寫到咁清楚, 我估無邊間鋪會咁做