請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 10431|回復: 11

用緊~~~幾好力~, 不過係有D嘈, 雜音!
其實見大家都問係咪3腳,
我之前都驚呢個問題~
最後得知: RW -4, 8 直出兩腳, 要識電子野改到
               RW 15, 20 就係有火牛再出兩腳~基本係好似插電腦果D咁, 可以換番3腳.

我個缸得30吋到~買15開最細都唔會打風~同埋又可以SET唔同MODE~, 幾百蚊人仔唔錯....

至於邊間買....都係TAOBAO 按平至貴是但搵一間!!

純分享....唔好話維修保養果D......

其實換3腳 係想有水線 安全D 不過自己換 都唔會有
所以同2腳都一樣 不過3腳就唔洗轉插 對應番拖把
PS:有錯乜小 並不是專家

論壇元老

咁既價我覺得抵囉,我用兩個,上面RW15,下面RW8,set左同步,幾好用。
美法,一幢,皇帝×2,澳洲仙,太后,藍仙,火焰,檸批,石美,天王仙,馬

點樣set到同步,我都想買多隻!

karlfergus 發表於 2015-5-7 20:32
其實換3腳 係想有水線 安全D 不過自己換 都唔會有
所以同2腳都一樣 不過3腳就唔洗轉插 對應番拖把
PS:有 ...

所以建議買rw15以上,可以出3腳齊線,如果rw8就真係改黎都無用

早幾日淘寶買左個rw4 $19x人仔連運費
細缸用18吋以下都ok 好細隻 幾靜 好似話內置感光
但冇反應 冇一樣 2舊水 算係咁
建議買大d 最多教細 不過都係mp10靚仔

CHING, 我都貪佢可以換三腳, 正諗緊買多個~ 依家我用緊RM4 & 8, 唔知RM15調到最細compare rm8相差大唔大呢? 同埋你係咪用緊佢個雙聯controller? 我見說明書無講rm用到, 一直只講wp既, 夾硬用會唔會出事架? thx~

香港買$420三腳

Dc 牛,三唔三腳無咩所謂

我淘左個RW8,它的night mode用到

我用RW-4係12" RT,唔用跟的24V牛,用個3腳12V牛推(鴨記貨),都無問題。
(壞咗唔好怪我)

jasonlwl 發表於 2015-10-9 23:29
我用RW-4係12" RT,唔用跟的24V牛,用個3腳12V牛推(鴨記貨),都無問題。
(壞咗唔好怪我)

師兄,12吋缸會唔會打風咁? 我問過淘寶d店家岩唔岩用,佢地覆我四個字......翻江倒海