請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 8531|回復: 22

賣珊瑚作個名  關閉 [複製鏈接]

大家近期有無留意,有人賣珊瑚作個名標高價,新手小心平價珊瑚貴價買

論壇元老

小新1名

最佳新人 活躍會員 論壇元老

看見了
2015-02-28開缸 40X16X30魚缸 DIY側過濾十底喉架1800水泵 紅海星SK80蛋白分离器 藍尾藍麽

賣方唔識當寶賣,定覺得魚友係傻仔?

皇后旦 發表於 2015-5-10 09:36
賣方唔識當寶賣,定覺得魚友係傻仔?

當然係傻仔啦。咁又點。吹佢唔漲。督佢唔爆。

超新手 發表於 2015-5-10 11:16
當然係傻仔啦。咁又點。吹佢唔漲。督佢唔爆。

唔洗篤爆個名都臭晒

而家D珊瑚同武俠小說一樣, 要有個外號咖! 唔夠浮誇點得?

論壇元老

你正在跟型男激情對話

最佳新人

是誰?
我淨係用廁所水嫁炸

熱心會員 論壇元老

我知 佢有2個分身ACCOUNT

作咗個什麼名呀?講出來大家笑下都好Wor

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 論壇元老

我無追之前咩事,只係以事論事。
珊瑚有名唔係今天嘅事,有咩咁奇?
其實講野唔好咁盡,我雖然有賣,但好多人都知我都有玩有買。
成兩千買粒扣,數千買隻菇,你可以話我敗家,但你唔可以話我新仔或者傻。因為貴野我一定做足功課先買,連耶加達場都同我一齊買。
重點係,批評賣家亂開價其實都侮辱緊一D瘋狂買家。
Ati, BK成本同售價都差好遠,
da Vinci都好貴又唔識欣賞,
名種毛毛寵物都唔知貴係邊,
好笑?我又唔覺

在此莊香比LaiYee429   \|/     
網店
www.zoabarn.com
facebook
https://www.facebook.com/pages/Zoa-Barn/641500312549808?ref=hl

kfd 發表於 2015-5-11 11:42
其實講野唔好咁盡,我雖然有賣 ...

咁你有乜好野賣

kfd 發表於 2015-5-11 11:42
其實講野唔好咁盡,我雖然有賣 ...

師兄我係講改個名平價珊瑚貴價賣,高級小有珊瑚我都玩過下,可能無你玩咁多,小有係值得俾錢去買,但係平價種當高級賣就那個左。
開得個貼我就唔怕比人閙,只是想提醒新手唔好買錯仲要貴。

珊瑚有名唔係今天事正確我都知,只不過不是亂作一通。

論壇元老

你正在跟型男激情對話

最佳新人

你又知人地亂作一通?你有圖鑑?post出黎對下
我淨係用廁所水嫁炸

皇后旦 發表於 2015-5-11 12:52
師兄我係講改個名平價珊瑚貴價賣,高級小有珊瑚我都玩過下,可能無你玩咁多,小有係值得俾錢去買,但係平 ...

就一隻超平扣watermelon,中國卅越南卅馬來西亞卅菲律賓卅印尼卅澳大利亞都有,價分好大,你唔玩齊,你分唔開邊隻
網店
facebook
https://www.facebook.com/pages/Zoa-Barn/641500312549808?ref=hl

論壇元老

你正在跟型男激情對話

最佳新人

憑你—句話人老作珊瑚名   ! 好似有點兒那個
我淨係用廁所水嫁炸

超新手 發表於 2015-5-11 12:07
咁你有乜好野賣

我都驚驚地去賣貴野。。。
網店
facebook

皇后旦 發表於 2015-5-11 12:54
珊瑚有名唔係今天事正確我都知,只不過不是亂作一通。

無錯,我相信我父母都唔係亂改我名
但,我都相信唔會搵個一樣嘅人近人地個名
網店
facebook

禁止訪問

站在前方 勇氣驅不散

不正常人類及珊瑚研究中心  ←加入FB  群組