海水領域 SeaFishZone

樓主: unclejoe
打印 上一主題 下一主題

小小網上買小丑分享!!!!! [複製鏈接]

論壇元老

永遠係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

抽籤貨?咁我估到係邊個,坦白講,關咩網上貨事,地舖你都一樣可以睇唔清楚,網上貨你都一樣可以睇到滿意先交收,只是你覺得唔好意思睇咁耐啫啫!

最佳新人 活躍會員 論壇元老

睇黎E個分享 會令自己出名左 !!

補充內容 (2015-5-23 23:29):
我唔多想出名。。。。

may414 發表於 2015-5-23 23:15
抽籤貨?咁我估到係邊個,坦白講,關咩網上貨事,地舖你都一樣可以睇唔清楚,網上貨你都一樣可以睇到滿意先 ...

都係  因為平左 心態上唔好意思!!
最後搞到自己!!
現在搞到大家誤會左!!!

unclejoe 發表於 2015-5-23 22:44
我e幾次真係好大意 !!如果個個都同你一樣放晒片就唔會出事
如令你唔舒服 講聲sorry

ching,不用sorry,養魚是樂事,唔好放在心了,日後買魚睇清楚就ok...^^

我係乜都講分享 只想講網上買野有D咁既事!!
無意尋根究底!!
之後我都有講自己大意加幾唔小心 唔好學我!!
現令大家誤會 !!
可否delete 左成個分享???

論壇元老

~~心無罣礙~~

換個覺道黎睇叫特別d,自己又好過d.
我條大丑對腳後面冇斷開一塊過,應該都幾阻水,養咗成年先發覺.
一個人的快樂...
不是因為他擁有得多,而是因為他計較得少~

fung5900 發表於 2015-5-24 03:01
換個覺道黎睇叫特別d,自己又好過d.
我條大丑對腳後面冇斷開一塊過,應該都幾阻水,養咗成年先發覺.

thanks.

Abssby 發表於 2015-5-24 10:32
吾須要太緊張,你都平常心吹吹水

我都係平常心講,不過完全無想過會令人誤會姐!!

其實我就唔係想話 ((唱人地)) 只不過問

最佳新人 活躍會員 熱心會員 優秀版主 論壇元老 開網功神

unclejoe 發表於 2015-5-23 22:25
兩次BB畢仔已經唔記得邊個!!
今次 係抽籤貨 !!
((對我黎講 健康 四支健全 比起有靚花紋 重要))

而家買小丑平左,不過質素都相應下降
好多時外國魚場比d無咁完整來香港
如果pm左無回復,請見諒,可能睇完忘記左,再pm就可

其實小弟看到post,己打比樓主,但樓主唔聽電話,為免大家誤會,只好出來講一次事實全部,小弟於網上作團購小丑,樓主訂單2條抽籤畢加索,事前無收任何金錢,交收時清楚講明慢慢睇清楚,有問題同我講,但樓主現場無提出,比錢走左,直至深夜whatapp我,內容如下圖,我亦隨即再致电樓主同佢表明可以退魚退錢,但樓主表明唔須要,這是事實全部.令樓主內心不安, 非常抱歉 ,請聯络小弟退回2條魚吧!
小弟對事情不會再回覆, 避免太多是非, 請見諒!
如對其他網店做成影响, 講聲對唔住!
大家魚友日後如有機會與小弟交收, 請不要怕唔好意思,Thx!

樓主抽到的畢加索影片(由樓主提供)
https://www.youtube.com/watch?v=tb1bP3u1W4E

yeung653 發表於 2015-5-24 16:15
其實小弟看到post,己打比樓主,但樓主唔聽電話,為免大家誤會,只好出來講一次事實全部,小弟於網上作團購小丑, ...

Ching 今次我的確有責任 我有講自己大意!! 唔關你事!!
(((但我主題只不過想問 買平靚正既野 是否有人介紹會好D??)))
現在已經變左第二樣野!!!!
Sorry. 令大家都唔開心!!!
以後都唔會係網上買任何魚類!!!
我唔想再講咁多 !!
做唔到朋友都唔想面左左!!
點解要張問題轉移到誤會??
點解唔可以係網上買賣既交流???

樓主 賣家主動浦頭 講清楚啦 免誤會 又唔開心

alvin2008 發表於 2015-5-24 16:37
樓主 賣家主動浦頭 講清楚啦 免誤會 又唔開心

我已經同賣家聯絡上  得賣家明白我既主題 !多謝賣家 !!
E個誤會太大   唔再多講!!
自己大意 (( 問題轉化 變做攻擊))!!
另多謝大家既意見!!
有緣再會!!
再見
不再回覆

最後  ching 賣俾我既魚 到今日都係健康 無問題!!

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

wow  幾合拍啵

論壇元老

愛德華七世

只係誤會一場
買魚無數,屎魚無數,我都係新手一名

Happy ending

jacky66 發表於 2015-6-3 09:25
Happy ending