海水領域 SeaFishZone

查看: 9833|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

DAZS T5HO管一問! [複製鏈接]

樓主
小弟想買支T5HO藍管, 行晒成條魚街都係只有"DAZS"呢個牌子, 請問有無師兄用過? 效能如何

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

沙發
e 隻野好似不是真正 t5ho

板凳
ice28720 發表於 2012-6-6 18:10

版主, 咁邊度買到呀?

地板
ice28720 發表於 2012-6-6 18:10

請問版主, 點分真正T5HO? T5HO=24W...咁仲有強D火數
請指教

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

我都想知?
因我見 Dazs 果D光管雖然寫住 24w 但是個 t5ho 字是分開寫的 t5    ho
就照睇價錢應該冇咁平!

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

係t5ho想買其他牌子去,現代、專業、海域。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-6-6 20:09
係t5ho想買其他牌子去,現代、專業、海域。

河馬仔師兄thx

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

以前藍色集團有隻JBL藍管,e+唔知仲有無。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-6-6 21:20

藍色集團...
藍地X...?

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-6-6 21:20

河馬仔師兄...係咪D Sales全部著藍色T-shirt架?

管理員

我係新手

neb 發表於 2012-6-6 21:37
河馬仔師兄...係咪D Sales全部著藍色T-shirt架?

係呀滴屎妮果幾間

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-6-6 21:41
係呀滴屎妮果幾間

好, 等我聽日去問下, 唔該晒

點解成個市場來路野好似得 ATI & GLO T5HO set?
不論價錢,請問仲有無其它好品牌?

超級版主

笑看風雲過;開心快活人

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

simon1083 發表於 2013-6-21 10:51
點解成個市場來路野好似得 ATI & GLO T5HO set?
不論價錢,請問仲有無其它好品牌?

T5HO set?

KZ (PRO SHOP)
STARTFIRE (現代)
SOLARMAX (大保)

有平有貴...
PS: 唔好問我邊只好.

管理員

我係新手

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2013-6-21 11:06
http://www.seafishzone.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3496&extra=page%3D3

河大,唔明點解 aquatic 的反光板仲係梯形而唔係獨立 W 型,但佢廣告吹話 100% 反射

neb 發表於 2012-6-6 21:00
河馬仔師兄thx

仲有美人魚呢
藍管仲有分唔同品牌唔同k數
品牌有ati、kz、aqua sincere同喜萬年

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

大寶有ab 管添。。 dazs 我有用過,系t5ho 來的

用靚管,要體下你用乜牛。。垃圾牛就唔好用靚管了。。浪費

超級版主

永久禁言

aquaticlife 我以前都有用唔差的!e隻野在美國都有好多人用,它比我的信心是安全行先,好似我早排買了支 蘇打mix 美板,不知是否我黑仔在鋪頭試冇問題仲着燈的,返到屋企弟一次插電制即時跳總制,第二次插制跳制加有少火花,第三次插制又跳谷鬼氣攞返支野去鋪頭叫老闆試!一試仲大鑊支燈入面隻牛爆cap加出煙。之後又要等多一個星期先换返支新的比我,我一打開睇,e隻型號原來轉了款(個開關制)再睇個QC標籤係2013年1月成個人開心返曬!

chihim 發表於 2013-6-21 12:03
大寶有ab 管添。。 dazs 我有用過,系t5ho 來的

用靚管,要體下你用乜牛。。垃圾牛就唔好用靚管了。。浪 ...

所以用來路野是物值,仔牛好關鍵