海水領域 SeaFishZone

樓主: neb
打印 上一主題 下一主題

DAZS T5HO管一問! [複製鏈接]

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

樓主
e 隻野好似不是真正 t5ho

超級版主

永久禁言

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老 開網功神

沙發
我都想知?
因我見 Dazs 果D光管雖然寫住 24w 但是個 t5ho 字是分開寫的 t5    ho
就照睇價錢應該冇咁平!

超級版主

永久禁言

板凳
aquaticlife 我以前都有用唔差的!e隻野在美國都有好多人用,它比我的信心是安全行先,好似我早排買了支 蘇打mix 美板,不知是否我黑仔在鋪頭試冇問題仲着燈的,返到屋企弟一次插電制即時跳總制,第二次插制跳制加有少火花,第三次插制又跳谷鬼氣攞返支野去鋪頭叫老闆試!一試仲大鑊支燈入面隻牛爆cap加出煙。之後又要等多一個星期先换返支新的比我,我一打開睇,e隻型號原來轉了款(個開關制)再睇個QC標籤係2013年1月成個人開心返曬!

超級版主

永久禁言

地板
咁又唔一定來路野就好的!現在好多產品都係祖國制做後,出口外國和當地品牌合資出售的。其實最關鍵是個 QC 問題!