海水領域 SeaFishZone

樓主: 我係wingk960
打印 上一主題 下一主題

第一次買. [複製鏈接]

我係wingk960 發表於 2015-8-4 21:33
唔係啊.不加索黎既.

呢條係"畢仔" ? 我真係新手唔識貨
35''RT 聖圈, 一幢, 紫月, 火焰鷹, 火焰仙, 檸批, 雞心, 紫吊, 黃吊, 蓋吊, 黑背心, 畢卡索小丑, 睡衣,澳洲摩, 六線狐

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

bryan811 發表於 2015-8-5 11:40
呢條係"畢仔" ? 我真係新手唔識貨

係啊......其實我都係新手.都唔識.
日記寫住係不仔.我就當佢不仔喇.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

真係好鬼靚對畢仔!
火花,太后,皇帝,西非,紫月,藍咀,公子*4

論壇元老

永遠係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

我係wingk960 發表於 2015-8-5 11:49
係啊......其實我都係新手.都唔識.
日記寫住係不仔.我就當佢不仔喇.

日記個牌成日錯,佢地有時執啱個價錢就算!

不仔 白雪雪 富贵淫玩兒
西星班, 老虎班, 火點, 黃腳立, 深水泥孟.

尋日去睇已經冇哂

論壇元老

愛德華七世

最佳新人 活躍會員 論壇元老

靚嘢!
買魚無數,屎魚無數,我都係新手一名