請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: 我係wingk960

多唔多人玩遙控車架. [複製鏈接]

我係wingk960 發表於 2015-11-5 15:26
識野C兄..但未夠錢改野..
真係要改.冇5千都唔知得唔得.

唔駛改啊!本來就是KIT.ver
火花,太后,皇帝,西非,紫月,藍咀,公子*4

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 論壇元老

littlejp 發表於 2015-11-5 16:32
唔駛改啊!本來就是KIT.ver

唔改唔靚仔架.
[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

男人的浪漫
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

新車上場.好好飛...

[URL=http://s974.photobucket.com/user/wingk960/

我係wingk960 發表於 2015-11-3 11:39
你都係個老餅了.

想當年個發射重要去拿牌。宜家淘寶買幾舊水的,同靚仔玩玩算了。

ivan_cheung 發表於 2015-12-31 10:51
想當年個發射重要去拿牌。宜家淘寶買幾舊水的,同靚仔玩玩算了。

我玩個陣唔駛喎..
應該係198幾年既事.

我係wingk960 發表於 2015-12-31 12:04
我玩個陣唔駛喎..
應該係198幾年既事.

其實果陣我都好細,跟大佬玩的。

孖星的第一代遙控車保時捷,重係鋁板車架。

後來,草蜢,京商。。。最記得海綿呔,玩一次就要換了。

我係wingk960 發表於 2015-12-25 10:57
新車上場.好好飛...

師兄去邊到飛?
火花,太后,皇帝,西非,紫月,藍咀,公子*4