請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: 四眼河馬仔

2吋日本黑碟 [複製鏈接]

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

榮仔 發表於 2015-11-9 21:42
真係唔知邊個睇邊個啦

算把啦咁大個人你唔覺得好無聊咩?
如果你地覺得咁樣玩係好好玩隨便你。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

kzman 發表於 2015-11-9 19:09
你賣d 扣同張相完全唔同
仲話一樣
睇黎你都唔差和

請問ching我記憶中好似無賣過扣俾你,如有問題或欺騙成份你可直接揾我,我電話無變,我D相係用手機影,我唔識用電腦執,或可以公証D我影張貴扣相先,再拎出魚街對,如有不符我可以食咗佢,如係差距不大我可以請你食

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

得兩個。。?

其他唔係唔幫拖吖。。?  點都出來講兩句 支持下先啦 下話。。

我哋一個就一個兩個就兩個,邊似你咁多人幫,又話老婆乜乜乜又話個女就出世乜乜乜唔想多是非,做男人做到你咁邊夠你玩呀,我同你呢咁少事你都攞咁多人出嚟擋,如果你唔記得嘅,你咪解返我whatsapp我播俾你聽囉,如果我吹水咁你咪俾個機會我喺我喺個網呢度當咁多人面前同你講聲sorry!

我準備做第二次爸爸,e d 野實在唔想煩, X少就唔好計較啦,電話講比你一輪嘴 我無機會講
榮仔話頭:玩同做嘢一樣要正面,玩就玩最好嘅玩真玩正宗貨,唔好麻質當絲絨,返到公司就堅砌做到盡咪揸流灘,呃人呃自己囉

吹雞……
18吋方缸, 皮+扣

照舊如果我誤會你頭先原來唔係話我嘅,我一樣會同你say sorry,但我冇搞你我做乜你就咪理抽我水
榮仔話頭:玩同做嘢一樣要正面,玩就玩最好嘅玩真玩正宗貨,唔好麻質當絲絨,返到公司就堅砌做到盡咪揸流灘,呃人呃自己囉

⑤。。 你乜水?

講到自己咁巴閉,就唔好用分身上黎賣野啦,去隔離坛啦笨,證明領域而家好紅啵

論壇元老

反正都是吹水,建議版大搬去吹水區,等我返工無聊時可以有得笑下,解下悶

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2015-11-9 21:36
一早知啦無同你講姐,你地鍾意做小學雞咪由你囉。

由我咪唔好block囉,block完先冷型,小學雞喎

雨傘運動返左黎?  
暫時停賽

你是懦夫 發表於 2015-11-10 05:58

你邊位

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

你是懦夫 發表於 2015-11-10 05:58

唔係我做係我會認,我真係無你地咁得閒。
請網主及版主不要block由得佢地班小學雞玩到飽。
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

上面唔知乜水分身 唔敢答我 無問題。

首先n 個分身係到,我都唔知乜水打乜水,同埋我叫幫拖,關你銀事?你穩位入我? 你係榮哥吖? 甘就ok啦  ,我見偉豪賣嘢  Nijlpaardn  認係榮哥啵 還話得一個ac 添,甘child 賣嘢果到 我又體到 Nijlpaardn 話 邊個滿口理論 用bk 一缸朱古力呢? ok  唔係話我? 都無問題,你果d乜老婆吖 生女吖 唔想講是非吖, 其實同你現在搞屎棍 有咩關係? 連我老婆 仔女都出埋?  擺明下文不接上理 。

你要講之前,無問題,成件事 whatapp 記錄 語音 發曬出來,成件事足本講翻出來吖!米講一d唔講全部啦! 你走來煩鳩我,我老婆大撚住個肚已經好撚繁忙,你好意思噠出來?  你西鳩利啦? 你家陣開小號係到玩嘢,你好意思話我抽你水? 無嘢吖?  快撚d 足本發出來,比大家食下花生,體清楚你幾撚有型先啦。唔好又搞撚埋d 小動作,又電話 又whatapp 甘撚麻煩

論壇元老

贊成河大建議,我等食花生

管理員

海水領域灌水之王

我真係傻架

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

花生食曬點算
返工冬眠放工失蹤善良熊

論壇元老

都重沒開波就甘快吃O西D花生,係你唔岩.不過唔緊要,當事人會等埋你,你快點落樓下再買

就快有嘢體ga啦, 大家坐定定 等下啦

我都找曬圖  準備做對比 體下d 內容有無多有無少