海水領域 SeaFishZone

樓主: accp220
打印 上一主題 下一主題

第一次用銅向白點宣戰!本周五去馬!請師兄指點! [複製鏈接]

樓主
accp220 發表於 2015-11-24 09:00
日本已返大海了......

現銅已開始出現....大約0.1-0.2MG,我用SERA測的

見到日本番左大海我都好心痛
加油呀師兄  捱過今次  

沙發
師兄最近點?   可能天氣轉冷  我缸魚都開始有D刷鰓  我都有落銅藥  驚大爆發

板凳
accp220 發表於 2015-11-25 23:37
師兄,多謝關心!
希望你可以吸取我的教訓,病向淺中医⋯⋯
仍有死傷,今日法仙、聖圈 ...

聖圈都走埋?     賊仔呢?  頂住呀師兄!

地板
accp220 發表於 2015-11-27 12:04
多謝!到現時為止,死亡率已半數⋯⋯包括:日本、聖圈、美法、雞心、阿拉伯、小丑⋯
幸存 ...

聽講用洗沙器洗  魚街大把都係 有一個喇叭咀咁洗不過聽講洗沙伴隨好大既風險  師兄自己衡量一下

另外好奇一下師兄d魚點?  生猛哂未   希望師兄大步覽過

accp220 發表於 2015-11-28 11:51
https://youtu.be/lKi2Y86UlPs
多謝師兄關心⋯一輪死傷過後⋯⋯
現在白點,總算退去了不少 ...

條賊仔好好態  加油!  就黎搞掂
雖則日本同聖圈呢D精品番左大海  但起碼師兄你盡左力救   盡左力就無需自負  
加油! 捱過呢步

accp220 發表於 2015-11-28 13:43
多謝師兄鼓勵⋯⋯當時真係灰爆又無奈⋯⋯
現在keep多幾日水⋯根治白點,重新出 ...

有冇進度UPDATE下  關心下