請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: kubesmile

氣憤 [複製鏈接]

不過講真,買左包好都應該睇下,始終生口野
話說我琴日去日記睇啱左條㡖BB,得1吋多d,我叫佢包起
比完錢想走,突然心血來潮望一望,E,條B訓低,係打橫訓低
當時即時比店員睇,經過一翻搶救,最終失敗,店員都好好
肯退錢比我,D件事教訓我,以後買魚,包左都要睇下,
如果出左門口,我估凍過水

a14 發表於 2015-12-3 19:38
不過講真,買左包好都應該睇下,始終生口野
話說我琴日去日記睇啱左條㡖BB,得1吋多d,我叫佢包 ...

多謝師兄提醒,我買之前都睇得好清楚同一段時間,由於放嘅位置頗高同被後面舊石遮著所以睇唔到。諗著都幇襯咗一段時間都信得過,有的咁嘅應該講聲,同佢講又係度扮專家話大自然造成,其他人都識講喇,話俾番錢我仲叫我唔好去佢舖頭買野先激氣,你唔做我生意仲扮清高,成香港唔係得佢賣珊瑚嘅,最後仲講粗口。呢啲人咪睇清楚佢嘅真面目。

熱心會員 論壇元老

本來都唔知邊間!原來4樓個間!買過一次野ok啦!但真係好海鮮價,同個哥哥仔打機打到問都唔理人!見佢手機+電腦一齊打!

應該是一樓  ,買過一次怕怕,直頭買馬1樣,件件唔同價,又無,價錢,問得多唔買就有野聽、

肯定係1樓,所以我宜家唔會上去
成日扮大師,返黎返去嗰幾味
當年佢D貨真係去得快,差唔多一返就有8成比人hold左
上次大約一個月前上去,見佢D角仲有好多
其實佢可以維持咁耐,都算傳記

熱心會員 論壇元老

原來係1樓

明白師兄GE不憤,同店主GE憤怒,都係個句相哎唔好口!店主係放係心到屌比較專業GE~師兄就當買個經驗下次再睇真D先出門口啦,好多野都係一出門口恕不退換!

退貨點解要話人乞衣?! 好過份

條友一向都串串貢架啦, 想貼錢買難受咪去幫襯下囉, 吊完人仲話人乞衣? 唔係咁惡呀MA

至少都肯退錢,佢隔離舖係過海神仙

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

jacky66 發表於 2016-2-20 17:40
至少都肯退錢,佢隔離舖係過海神仙

我覺得樓主係反影事情姐,老闆其實無謂同客嘈,客又唔係人身攻擊。ed事一定有,比說話人聽冇幫助件事。

樓主也要明白,件珊瑚有可能在老闆放落缸時冇事,但你買果一刻已經出現變化。所以老闆未必知有問題。

希望老闆及客人各退一步算吧。