請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: child

新年大執缸 [複製鏈接]

咸濕佬 發表於 2016-1-3 22:28
多謝ching提點,我呢個窮鬼係多野問,都係唔想買錯野

http://www.seafishzone.com/forum ... p;extra=&page=2捐左去邊

最佳新人 活躍會員 論壇元老

樓主叫我唔好理D分身打手,話由得佢地啦!

其實,邊D A/C係分身,心照啦!小學雞珊瑚友

回埋呢次唔回啦!

最憎d人,只敢用分身,係咁亂咁講野。
敢做唔敢認,不知所謂。

小弟多年來,由魚佬網到現在香港各大魚網都用呢個名,從未驚過。

分身友,食蕉啦!
14年1月26日,新40吋魚缸連沙缸共600升水。新手學玩瑚仙缸
主缸器材: 40吋缸連沙缸共600升水, SERA 環, MP40WES造浪, 2x250w鹵仔, 2x39W T5HO, PJ11000, H﹠S200, 豆樽 及 PO4x4.
13年8月26日爆60吋(800升水)滴漏魚缸後, 9月14日,一切從24吋背滴漏魚缸開始.

Lewis_Lo 發表於 2016-1-3 23:40

咁我好多謝你回我呢個小學雞,做人想問個清楚都俾人話,咁樓主都話唔回應,你回我係咪多舊魚

重有係你會驚咩先?由頭到尾都無話D咩

我幫版主入過嘢!
貨對版!

FREEMAN417 發表於 2016-1-4 00:27
我幫版主入過嘢!
貨對版!

一路我無話佢對唔對辦,只係想樓主俾D已frag好的相俾人揀啫

我幫佢買左件,同相又一樣喎

重有我真係小學雞嚟架,我得小學程度,無你咁專業……

呢啲野同讀書程度無分別架喎

最佳新人 活躍會員

多謝各位師兄支持。frag仔當面,貨一定同种,每件frag我都有逐個師兄,逐件frag影。收到後,有任何唔滿意,我包退換。
我原本唔打算同各位議論。但有師兄質疑我誠意,我幾無奈。上次捐款,我無需要向無買野的師兄交代。我只是希望各位可以多關心貧窮問題。上次有3位師兄買,有2位系交由我代為捐款。

ttony 發表於 2016-1-4 00:52
呢啲野同讀書程度無分別架喎

無話有無分別,只係在你點諗,簡單講一句幼稚都得

child 發表於 2016-1-4 00:59
多謝各位師兄支持。frag仔當面,貨一定同种,每件frag我都有逐個師兄,逐件frag影。收到後,有任何唔滿意, ...

ching 你可能真係聖誕老人再世

child 發表於 2016-1-4 00:59
多謝各位師兄支持。frag仔當面,貨一定同种,每件frag我都有逐個師兄,逐件frag影。收到後,有任何唔滿意, ...

Ching你捐唔捐錢無人理你,人地買野只在乎你的貨品,你只出所為母體相人地點知你有幾多件,重有無得買或其實係人地要你先frag?

咸濕佬 發表於 2016-1-4 00:46
一路我無話佢對唔對辦,只係想樓主俾D已frag好的相俾人揀啫

噤你又話有人中伏?又話狀態吾好?即係你口欠水?其實你話冇得揀冇比相果件你米得囉,冼乜又用分身又借其他魚.友過穚姐

捐錢都吾係回你,咪多舊魚.啦

'果D的小人,自己都冇捐過錢,更係覺得人唔會捐啦

mymy777 發表於 2016-1-4 01:17
噤你又話有人中伏?又話狀態吾好?即係你口欠水?其實你話冇得揀冇比相果件你米得囉,冼乜又用分身又借其 ...

呢D係我經歷,只係响度問下啫,唔駛咁大反應呀!俾得錢買野更係要清楚

mymy777 發表於 2016-1-4 01:18
捐錢都吾係回你,咪多舊魚.啦

見人多舊魚我咪多舊一份囉!你都係?

其實由頭到尾我只係講出我要求,有咩咁介意

咸濕佬 發表於 2016-1-4 00:46

噤你咪俾個PosT人睇,問下佢裡面邊個最大反應,仲撑