請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

樓主: ybkwok

天氣寒冷 [複製鏈接]

人凍魚唔凍

論壇元老

~㊣得叔㊣~

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

今早24.6°

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

skimmer 發表於 2016-1-24 09:18
今早24.6°

得叔早晨,今朝我18.5度!
天氣凍,你都要著多件衫呀
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

好凍
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2016-1-24 11:24
好凍

加多D器材入去啦
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

論壇元老

~㊣得叔㊣~

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 論壇元老

ybkwok 發表於 2016-1-24 10:06
得叔早晨,今朝我18.5度!
天氣凍,你都要著多件衫呀

已經著多左、多謝。依加23.7°不過我從來不用暖管

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2016-1-24 11:24
好凍

牆角有90度
認真你便書

論壇元老

~㊣得叔㊣~

原來20°d魚都係好態同搶口所以不需要用暖管

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

skimmer 發表於 2016-1-26 08:08
原來20°d魚都係好態同搶口所以不需要用暖管

我d魚喺17.6度,d色水超靚,從來未試過咁靚
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我最凍果日都有22度
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/