請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 4629|回復: 18

魚網"海水魚友" 係咪無左   [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

魚網"海水魚友" 係咪無左

h t t p: / / w w w xyz* . c o m  /

*z = fans
x = sea
y = fish

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

應該係
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

而家好似得番呢個網稍為有人上, 但都好似越來越少

論壇元老

嗜好買魚

活躍會員 論壇元老

唔怪得咁失敗,執笠前都冇通告。
18吋滴漏缸︰棟仙、紅海亞拉伯、台灣紫月、美法仙、美國石美人、皇帝、巴東粉吊、帆吊、人字蝶、畢卡索小丑、雪印小丑、青魔

Seafish 用facebook 多!

rex 發表於 2016-5-16 10:44
而家好似得番呢個網稍為有人上, 但都好似越來越少

師兄所言甚是。。。

之前上過去,見到佢舊鋪寫住魚友欠租之類!唔會被玩掛?

cwl0022 發表於 2016-5-16 12:32
之前上過去,見到佢舊鋪寫住魚友欠租之類!唔會被玩掛?

no ar, ching,"海水魚友" 係魚網 , 就好似呢度甘

唔係你指的 "魚友水族用品" ht tp :/ /w w w. aquarist semp orium.c  om /

唔好意思!搞錯左!

jay 發表於 2016-5-16 12:06
師兄所言甚是。。。

講起魚網,都係以前魚佬網人氣最鼎盛,估唔到反而會摺埋

rex 發表於 2016-5-16 18:58
講起魚網,都係以前魚佬網人氣最鼎盛,估唔到反而會摺埋

hksaltfi sh. c o m

此情只待成追憶....

我覺得依家個版面分得太散
集中番會好D
斷續都養左咸野十幾年
唔想連依度都接埋

jay 發表於 2016-5-16 12:53
no ar, ching,"海水魚友" 係魚網 , 就好似呢度甘

唔係你指的 "魚友水族用品" ht tp :/ /w w w. aquari ...

未摺, 不過同死城無分別.............

果邊啲新手文/精華文章幾好睇
無左認真可惜
9/3/14 人工公子*2 ;8/8/14 -18/9/16食苔巴; 24/11/14 -9/8/16白尾b;18/7/14 人工背心; 5/2/15 野生公子*2; 20/6/15 藍吊仔;1/8/15 青魔b; 25/10/15 火鳥*2, 火公仔

路過都見魚友水族舊舖比業主追租

jacky66 發表於 2016-6-4 22:57
路過都見魚友水族舊舖比業主追租

ching你睇清楚樓主講緊咩先得㗎,
關間魚舖咩事呢?

610449 發表於 2016-6-5 17:37
ching你睇清楚樓主講緊咩先得㗎,
關間魚舖咩事呢?

依版唔係叫乜都講咩?我講乜又関你咩事呢?