請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 25368|回復: 17

diy物料店舖 [複製鏈接]

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

大信膠片門市部:  
( 旺 角 )﹕
香 港 九 龍 新 填 地 街 355A-357 號 地 下
電 話 ﹕(852) 2780 0100, 2780 0858
圖 文 傳 真 ﹕(852) 2388 8060 ( 弼 街 )﹕
香 港 九 龍 旺 角 弼 街 27 號 地 下
電 話 ﹕(852) 2789 1203, 2789 2198
圖 文 傳 真 ﹕(852) 2789 1317
( 灣 仔 )﹕
香 港 灣 仔 駱 克 道 344 號 地 下
電 話 ﹕(852) 2833 0091, 2833 6311
圖 文 傳 真 ﹕(852) 2833 2162   
( 粉 嶺 ):
香 港 粉 嶺 安 樂 村 業 和 街1 0號 地 下
電 話 : (852) 2669 0868
圖 文 傳 真 : (852) 2675 9768

形方膠片
九龍旺角新填地街302號地下
電話:

利可保工業公司
旺角廣東道929號地下
電話:2495 0707
PVC膠喉配件、上水泵

力高膠喉
各類PVC喉、橡膠喉
旺角新填地街383號地下
電話:23918691

鴻成五金
椅檯膠腳、水喉用膠皮
旺角新填地街398c地下
電話:26260366

我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

最佳新人

最佳新人 活躍會員 論壇元老

唔養唔會死

論壇元老

好有用.

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

論壇元老

膠片邊間最平
FOT 230L水滴漏,15日內換水1次後加海水素,有UV,每日1餐,假期2餐,每星期浸氨基酸,現有藍吊,黃吊,雞心,黑雪印,畢卡索,西澳藍面,西澳洲仙,法仙,天皇仙,軍佬,金刀,聖帝,加洲寶石,湯臣,東非紫月,西澳斑點木盒

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

我覺得萬達平d
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

good good

good good

最佳新人 活躍會員 熱心會員

超有用啊~~~~~~~
1星期唔去魚街得唔得

唉!
谷鬼氣!灰喉配件普通標準四分!買左個細泵出水得三分。走左好多間都得一千零一個三分曲,我想雲三分內外牙咀,有冇師兄知邊到有?

順手Updata下膠片鋪頭
屯門何福堂輕鐵站對面惠x隔離有二間做膠片鋪,另一間係中x社隔離

管理員

我係新手

Dison 發表於 2013-7-28 20:49
唉!
谷鬼氣!灰喉配件普通標準四分!買左個細泵出水得三分。走左好多間都得一千零一個三分曲,我想雲三分 ...

去利可保問下

問過!仲有冇間多過佢嫁?

最佳新人 論壇元老