海水領域 SeaFishZone

打印 上一主題 下一主題

海水魚缸開缸 [複製鏈接]

論壇元老

學師仔一名

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 論壇元老

joeymanman 發表於 2012-1-27 12:59
Ching你都食得幾肥喎

joy兄:你條白月現在情况如何?講句真心話,我本來係想買架,我上左去都2.3次,結果都係無買。你好似你有名到買。

論壇元老

永久發鹽

光頭師兄:條白月早知你要啦,買完條魚返去玩左唔夠一星期就返左缸,而家我一條魚毛都無,不過唔關條白月事,係我阿媽大掃除後幫我加左料(我估),如果我見到有返通知你啦

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

我屋企個缸,師兄幫我開la
返工冬眠放工失蹤善良熊

管理員

我係新手

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

Teddy 發表於 2012-1-28 07:25
我屋企個缸,師兄幫我開la

幫你開年
我屋企隔離有粒山咁大既鑽石可唔可以唔做野有糧出呀www.facebook.com/groups/999926450065064/

版主

初級新手水水熊

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

肥嘟嘟河馬仔 發表於 2012-1-28 08:02
幫你開年

恭喜發財,祝你龍馬精神
返工冬眠放工失蹤善良熊

論壇元老

永久發鹽

熊仔: 咁你係祝肥龍定河馬精神呢

論壇元老

學師仔一名

joeymanman 發表於 2012-1-28 01:06
光頭師兄:條白月早知你要啦,買完條魚返去玩左唔夠一星期就返左缸,而家我一條魚毛都無{:7_227 ...

吾屎客氣,我尋日上去都見有,只不過覺得觀賞價直吾係禁直。所以到今時今日都仲未捨得買。我有條紫月同阿拉伯先想買埋條白月。你而家一條魚毛都無咪慢慢蓄返•來日方長.......!我精神上支持你!