請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

海水領域 SeaFishZone

查看: 5441|回復: 14

發生左什麼? [複製鏈接]

離開左香港幾年,最初只識上番個舊網請勿張貼未經批准之網站連結, 但好快發現唔多對路,除左d 人唔識之際,水準下降左好多,完全冇哂mode睇落去,後來上返個seafiszone,才見番d熟人,例如G-force元老高手板主等。
好想知道這幾年發生左什麼事,有冇c兄可以講下呢個故仔。
另外,我想放張相上網,不過幾百KB,都上唔到,因為我只係新手組的原因,唔知要等將耐先至可以升高一級呢?

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

新手級别暫時未容許upload photo,師兄只要多d回應,
升左級便可以發圖
多彩仙、畢加索小丑,藍吊、紫吊
Redsea Reefer 170
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 灌水之王 優秀版主 論壇元老

註冊會員每圖限300K
高級會員每圖限400K
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

舊事……唔好提
我真係傻架

監督員

清道夫

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

塵歸塵,土歸土,垃圾歸垃圾堆,廢物送去堆田區

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

師兄返來啦?當時這網剛起步,見網主滿腔熱誠,加上自己仔仔剛出世,所以只能幫忙睇一邊。
e邊都幾熱鬧㗎,得閒上來啦

傻傻地單眼仔 發表於 2017-1-21 09:10
舊事……唔好提

我叫( 吳港德 )

版主

珍惜生命,避免生靈塗炭

G-force 發表於 2017-1-21 09:30
師兄返來啦?當時這網剛起步,見網主滿腔熱誠,加上自己仔仔剛出世,所以只能幫忙睇一邊。{:6_143 ...

咁,點解㨂昵邊呢
Deltec 1455
AI26HD
Teco TK 500

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 論壇元老 開網功神

ybkwok 發表於 2017-1-21 09:49
咁,點解㨂昵邊呢

我捨不得你yeah yeah

van仔 發表於 2017-1-21 09:34
我叫( 吳港德 )

我記得你

傻傻地單眼仔 發表於 2017-1-21 09:10
舊事……唔好提

又話e邉有糧出?你呃人

監督員

清道夫

最佳新人 活躍會員 熱心會員 灌水之王 優秀版主 論壇元老 開網功神

G-force 發表於 2017-1-21 09:52
又話e邉有糧出?你呃人

塵歸塵,土歸土,垃圾歸垃圾堆,廢物送去堆田區

管理員

海水領域灌水之王

最佳新人 活躍會員 熱心會員 推廣達人 宣傳達人 灌水之王 突出貢獻 優秀版主 榮譽管理 論壇元老 開網功神

G-force 發表於 2017-1-21 09:52
又話e邉有糧出?你呃人

我真係傻架

G-force 發表於 2017-1-21 09:50
我記得你

夢幻定魚佬? 太耐唔多記得,

van仔 發表於 2017-1-21 13:15
夢幻定魚佬? 太耐唔多記得,

好似魚佬。