海水領域 SeaFishZone

查看: 36760|回復: 21
打印 上一主題 下一主題

荃灣新魚店誠信問題 [複製鏈接]

最佳新人 活躍會員 熱心會員 論壇元老

樓主
講鬼咩,咁都誤導到你,者係你唔識,者係你無睇清楚啦

你認唔認先?      你點肯定店主呃你?  

沙發
豬大炮 發表於 2017-2-7 20:19
我已承認..我是新手...

但魚未下缸...在桶中浸出飛牒是事實...而眼睛比買時更矇是事實....

其實輸果個好像係你。

你連直接開人名 都唔敢,講鬼誠信咩。。

新手就學多d野先出來講你d 道理 對你好d,明明自己唔識野。。 你就咬定係人地明知 但呃你。。  
你最好貼你自己張大頭同你個名出來,等d 魚鋪認住你好,邊敢做你生意吖?     開魚鋪咁q多魚 條條check過曬 等人買果時 再講清楚條魚狀態吖? 發夢? ?
因為用你個logic 你同我講小心魚眼,但翻到屋企有白點,者係你呃我啦? 你明知有白點唔同我講? 😂

板凳
你乜都明,就唔會係到講ed 無幾人支持你既野啦 。。

無理據?你知道自己無理據就最好啦
就好像你之前話魚版主收人錢一樣,自己做過d 咩自己心照啦?要發圖提下你?

地板
豬大炮 發表於 2017-2-7 21:55
C兄...你在此跟我發爛...也沒意思....

支持不支持...只是你我看的表面事情.....

係吖係吖, e到係吹水區嘛,鳩up 用。。 乜你好介意吖?

你話版主收錢幫魚鋪講野吖嘛, 同一類事件 買魚死魚賴魚鋪,有人幫口就話人收費錢, 就係你做緊既事, 你當時 同現在 無變個,你 提醒人? 慳翻啦。。。    你ed 前科既人氣急敗壞都無用架啦。。 哈哈

豬大炮 發表於 2017-2-7 22:20
"版主...果然..受人錢財, 替人消災  "

當是的一句揄挪...取笑過後...我就沒有...再出聲

其實你可以話我係魚鋪打手架,你敢講就得。。哈哈
只怕無人會信 。
你話版主收錢 可有理據? 你本非事主? 何出收錢之說
現在你又可有理據證明魚店存心不良?

照翻上post下文加現狀,你e 種人就真係最好貼自己張相係魚網 等各大魚鋪認一認,睇下邊個還敢賣魚比你。

指人收錢 咁嚴重既指控你可以當開玩笑當無事。
其實本來都無人同你討論。。。。 等d 花生友睇下你既所作所為,自有公論。

以後魚鋪賣魚必定要話唔咁肯定,帶翻頭盔先得

果d 答我驚死唔好買,我都唔知既回答, 對好多人來講 等同串人

睇下幾時吖 king sir 就遇著ed人,又比人放上網話手法有問題。

每個人有把尺,不過睇下長定短者, 所以無需要討論。各有各買米得,都無需要其他人認同,不過放得上網 ,就有心理準備 人地用自己把尺比你把短尺, 受唔起就唔好咁有型放上網

well。。其實你都幾介意架啵, 一直回復。。

買條魚搞到咁麻煩。。陰公豬。 哈哈     有d野扮唔到架

well。。 又要小氣,條魚發上網,講不過就迴避扯開話題,用大量既指責話人e到 果到,再唔係就出絕招 大家把 尺唔同(無結果咁討論乜野?) 最搞笑就係 咁多矛盾位 唔面紅。

哈哈。。。 上網e個咁無聊既活動,唔無聊上來做乜? 難道有人好認真咁上? 哈哈哈哈哈。。 現實大把有意義既野做啦。。。 不過d人又要上網啵,上得呢又要話人無聊。。。  god。。 其實ed人係唔係低能? 最過癮係我打字1分鐘70個以上,鬥on鳩花時間既話,打得比我慢都係無聊之人,因為時間成本輸了。  

上網有咩教育?   幼稚園囉。。 哈哈

咁耐都唔回? 咁繼續翻去 死魚問題上

你連魚都q死埋,有無尊重過條魚?  死魚又唔服氣,發上網作故仔 想人公審?? 點知無咩人支持 就轉台去只係分享?不過分享得來又有把尺? wow 其實做咩者你?  好無聊吖你?   我建議你發上各facebook 群組,繼續無聊

你的價值米唔值囉。。 咁簡單
解釋咁多 都唔會值,逼咩者 網你你逼到咩? 本來都逼唔到,講咁多? 你真係幾無聊啵。  你分享 人地都分享。 討論咩? 你都話唔會接受啦,不過又要繼續解釋啵。。。 喂 你好無聊吖。。 矛盾哥

豬大炮 發表於 2017-2-8 11:49
恩....這樣吧
若閣下認為此事為虛言...就請照常光顧吧....閣下亦何去表揚或介紹此店.....

無人知你講緊邊家鋪頭,你有講明咩?
我買魚買珊瑚 唔需要鋪頭同我介紹啵,我點解要聽?
我自己養我自己簡 一直無問題。
永遠係d 人 唔張生物當一回事,打算傻瓜式咁聽人講就買,出事就話人唔講清楚,又點又點。
我開魚鋪我都理得你啦,翻一千幾百條魚,條條記到實有咩問題? 屌 買果個盲架?  最怕做著ed人,自己又唔識,死左條魚賴生賴人,又唔敢上翻去對質? 多網單方面故事要人評論吖? 好啦 無咩人評就多多理由 文字去包裝。。 係吖,唔係死魚問題 係手法問題。 得你覺得喳
講。。 你繼續講啦。 哈哈

豬大炮 發表於 2017-2-8 12:12
若C兄要開名...我就只能說是巴東.....
我不知C兄...是否了解銷售的事宜...

睇怕你都只不過張d 生物當成死物。

買生物 用 對死物既要求,如果我開魚鋪? 係架 新手唔識唔好入我門口,無時間招待。。 thats all

777 發表於 2017-2-8 14:32
C兄,你跟岳不群客觀分析沒用,他人又萌塞,又以自我為中心點,我學你。老闆沒說錯,魚眼寶可以醫,不果系 ...

佢一陣可以唔認自己係岳不群架

不過佢又講到明唔會變啵。。

所以叫佢矛盾哥 無錯。。 呵呵

係你自己堅持店主銷售手法有問題者, 個個回貼既都明

不過好多人都唔覺得係問題啵,反而覺得係你有問題啵,不過你又要死解釋難解釋之嘛。

你話你係分享only,咁你解釋咁多做咩者? 包裝幾多次,都係你有問題啦。。 唔好浪費你d 時間上來無聊啦。。 你現實大把野做。  。

明咩者,我話緊你對生物唔負責任吖,人講乜你都信吖,你明唔明吖又? 我理得吖老闆有無呃你者,關人鬼事吖?  你相無片無,得段文字,就咁信你 走去話吖老闆? 其他人我唔知,我就唔會單睇一段字就信曬 走去話吖老闆囉。 但我就親眼睇到你文字裡面比人知道你係幾咁賴皮,幾咁自以為是囉

就係你話版主收錢 無證無據已經清楚你為人啦,問到你還當無事發生? 你現在還據理力爭吖?   上面有兩個管理員留言吖,你話埋佢地收錢幫魚鋪 吖笨。 總知唔支持你就收魚鋪錢吖嘛,得架啦。 大家都明

喲,好明顯係比花生友睇的,網上你以為得你一個?
大把人睇緊架,回唔回 whos care?  哈哈  
教育? well。。。  睇怕閣下無知者無畏。。哈哈哈哈
本人只在乎分享想法比正常人睇,唔會在乎d 低eq 低iq 既回應

詞窮理極

比足地方,比足時間你,你都只不過係咁。。。。。  

作為一個自以為深受教育既人, 係一個公開既網上討論區,誣告版主收錢幫魚鋪講說話,自己承認無證據,開玩笑?
我唔知ed係邊到受教育既人。 爛仔都識講道理,反而受過教育既人可以做出ed 咁既行為。。    真係嘆為觀止

無恥之徒     企圖誣告   魚鋪不成  開始發脾氣。 哈哈
另看 前面 誣告 版主收錢。。   e 條友都係注定無運行